Nekenciu dviratistu
Kiap mane nervina tie lakstantys pridurkai… lendantys tarp masinu ir t.t. Kodel yra normaliu dazniausiai pagyvenusiu vyru su chioperiais rimtais, kurie normaliai graziai sau vaziuoja… o kiti debilai?
man rodos is pavydo nekenti
Jei rodos reik zegnotis
Draugai raizo su motociklais, tai kiek sake, patys motociklistai ant tokiu stumia
eiktu mldc tie mocai, praskaidrina tas pilkas gatves
Nereikia vaziuoti antra juosta 49 km/h ir niekas nelis i tarpus.
nepasiseke tau, as netikintis vilelis >> kaip pirstu i aki
nerka, būtų laikas pas logopedą…
pasneketum tu kokiam paryziui ar dar kokiam didmiesti, per veidrodelius gautum
Villellis o kaip ant kamscio… ? kai lenda tarp masinu ir vos veidrodeliu nekabina?? as tai daznai podreza padarau kad nepralystu
o tau gaila kad lenda? jis turi uostyt tavo susikto dzipo smalkes kol tu demonstruoji savo trukumus ir kompleksus?
Podrezus darai is pykscio kad jie kasmti pravaziuos per 5 min o tu per pusvalandi?
taip man gaila… kad jis pazeidineja KET, o as negaliu… ir ka?
MrCyborg is pavydo ir tik is pavydo
p.s.o kaip reaguojate i “erelius” su automobiliais ? yra beprociu ir tarp moto ir auto vairuotoju. Teisingai kofis sake- pavaziuoja karteli su “nauju” kolega ir suzinai - vazinesi su juo ar ne…
nieko jis nepazeidzia. arba parodyk punkta kuri. tau gaila kad jis vaziuos ir nuvaziuos? eik pas daktara galva gydyt nes dzipas tau nepades
Lietuvis lietuviui zapadlo linkęs daryt, užsienio didmiesčiuose tai, kad lenda tarp mašinų yra normalus dalykas
Dar pasakyk, kad pats su motociklu dustum kamstyje valanda?
o as specialiai pasitraukiu praleist. Dazniausiai zmones ir perka dvirate transporto priemone, kad greiciau nuvykt is tasko A i taska B. Kita kalba - debilai ant 1000 lakstantys po miesta, kai nespeji veidrodelyje pamatyt net.
toyo pasiskaiti KET… ijunk smegenis… Suomis… pavydas pavydu… pats esu su motu ir motopyrke vazinejes… ir pats vaziuodavau kartais nusizengdamas KET bet po to protas i galva atejo… Esme kuria norejau psakyti, kad yra debilu kurie yra virs normos… ir deja ju yra didizoji dauguma…