Nekenciamiausia TAUTA!

Nekenciamiausia TAUTA!

1926 rašė:

Na gerai - ka pats galetum pasakyti nepaziurejes i enciklopedija apie Belizo valstybe?

O kas cia perdo valstybe?
pirma kart girdziu!

mredo rašė:

Nekenciu estu.Zinote kad pas estus yra patarle:kvailas kaip lietuvis?!?

Nemegstu amerikieciu-siauraprociai!Zino tik savo JAV ir daugiau ant visko b*bi deje.I klausima kodel juos puola teroristai atsako:del to kad mes esam geriausi!

Na gerai - ka pats galetum pasakyti nepaziurejes i enciklopedija apie Belizo valstybe?

sunus rašė:

makleriz rašė:

Aš nekaltasKiekviena tauta turi savo ishsigimeliuBlogai

na tu teisi!

Hm… Gal cia tik mano kompas rodo kad ash vis dar dalyVIS?Aš nekaltasCha chaCha chaCha cha

Nekenciu **** tu zydu!!!Piktas

Neturiu nemegstamu tautu-visose tautose yra ir geru, ir blogu zmoniu…O jei kurios nors tautos paprociai ir pan. labai skiriasi nuo LT- tai dar ne pagrindas jos nekesti.

Nekenciu zydu, del ju nerealaus pasikelimo
Nemegstu nigeriu, slykstus jie man, i bezdziones panasus
na ir ciurku visokiu negaliu pakesti

Aisku kad serbai

As tai nekenciu marsieciu, lekstemis skraido bjaurybes… Šypsena

O as dar ir bilduku, vagiu ir reitingu (girdejau per televizija sita zodi, turbut cia tokia tauta)ApakęsBlogai

Sunus rase :
Dabar ziauriai uzknisa skandinavai

hmm ir kuo gi jie tave taip uzknisa? Manau,kad lietuviai jau seniai juos uzkniso, nes esa pridare tiek nesvariu darbeliu ten…Apakęs (pvz Danijoje, Svedijoje) Be to, skandinavai visiskai nesistengia buti uz kazka kietesni,tad patarciau artimiau susipazinti su jais, nes is tikruju jie yra saunus zmones Gerai(cia mano subjektyvi nuomone) ir atvirkshciai man kartais yra geda pasakyti, kad esu is Lietuvos, nes labaj nemalonu, kai pirmuosiuose laikrashciu psl svyti uzrashai apie lietuviu "zygdarbius"ir tuomet isivyrauja stereotipas, kad musu tauta yra nusikalteliai Cha chaApakęsCha chaApakęsCha cha

Va butent! ir del to reikia nesigedinti prisipazinti, kad esi lietuve ir savo elgesiu irodyti, kad toli grazu ne visi lietuviai yra nusikalteliai.Tuo budu pakelsi lietuviu autoriteta uzsienyje, o tylint ir gedinantis, poveikis butu priesingas.

Kaip matau, daugelis dar neatsikrate kvailu stereotipuBlogaiBlogaiBlogai ir sprendzia apie tautybes net nesusidure asmeniskai su zmonemisBlogai

Cia kuriam taikai?

Visiems rekaujantiems “shaudyt rusus, zydus” ir pan.BlogaiBlogaiBlogai

Usa inhabitants,lenkai ir estai bjaurus,lietuviai vienas kita stengiasi uzduchinti,o kas liecia islamiso pasauli,tai ten isvis atskira kalba

Na estu nemylet kiekvienam lietuviui yra privaloma- kaip galima gerbti tauta pas kuria yra patarlė- “durnas kaip lietuvis” ApakęsPiktasPiktasCha chaCha cha

Pradedant DjBukiu ir baigiant DjBukiuBlogaiBlogaiBlogaiBlogaiBlogaiCha cha

Brazilai rulezzzZZzzz Cha chaCha chaCha cha

Manau galima perfrazuoti amerikieciu fraze: geras indenas - mires indenas. As sakau taip: geras rusas, kuris gyvena Rusijoje. Ten tikrai turiu geru draugu… O ar galime myleti ta kuris atejo su kalaviju neva kulturos skleidejas?
Bet, ne tik kalavijas drumste lietuviu ramybe. Zydas atejo taikiai, netgi kilnaus pakvietimo paskatintas… Bet ir juos mazai kas pasaulyje myli… Estai yra specifiniai, juos sunku suprasti kaip asmenybes, bet ar del to galime nekesti? Jei nesugebame ilysti i ju biosfera, gal kaltinkime save? Pagaliau kas gi esame patys? Deja taip pat pasaulyje vis maziau gerbiama tauta…
Tad manau negalima absoliuciai statyti klausimo kurios tautos nekenciame. Galima tik suskirstyti pagal patrauklumo ar nepatrauklumo rodiklius. Vietomis suskirstyti. Tada visi tures galimybe pasitempti, patobuleti…