nekaltybe

nekaltybe

va sedziu…galvoju…ir aisku apie nekaltybe…va…man 18.bet esu dar mergaite ir siaip didziuojuosi tuo…artima zmogu suradau,bet tik kad jis toli nuo manes…uz 240km…ar verta su juo susitikus atsiduot?prasau pasidalinkit mintim pie tai…papasakokit kaip jautetes pirmaji karta…

As jauciausi labai gerai…
Jie nori laikyk, jei tau nuo to geriau bus
Sekmes
Labas

susirask tema ar seis laikais madinga nekaltybe.lygtais taip vadinas ir pasiskaityk.

zajibal jau tos temos apie nekaltybe Kanda kiek galima,atrodo kaip kad ce visa shalis vien cielkos,bijamcios pirmo karto Veee

nemanau, kad reikia skubet. nedaryk to tik tam, kad tai madinga, geriau buk tuo tikra, kai jausi, kad tikrai tai tas zmogus, su kuriuo gali but laiminga! jei jausmai tvirti nereikia skubet! sekmes mazule!

bl klausimas geras eik iki galo Taip

tai aišku kad atsiduok Myliu

vaikinams kad tik ykistiŠypsena

as ir taip manau!
TaipGerai

aisku, kad atsiduok ir kuo greičiau, nes paskui busi per sena ir nieks tavęs nenorės Taip

a isvis ko tu laukei iki 18?gal durna…norejai princo ant balto zirgo?

nieko negalvok! isgerk sampano ir padaryk tai Taip

a kodel butent sampano???

Laikyk kol uzkalkes. Taip jei jis tave myli tai ir pneumatini grazta susireguliuos.
O jei rimtai tai pirma isitikink ar jausmai tikri. Kad po to nereiketu gailetis. Wat. DrovusGerai

nu, jei po to vel ilgam issiskirsit, tai… po TO labai noresis pabut kartu! Taip
O mano pirmas kartas nebuvo kazkas TOKIO, bet ta zmoguti labai mylejau, jis mane irgi… Ech, pirmoji meile…

Pirma meile visada buna nelaiminga. Žliumbia

nes as irgi geriau sampana tuo metu Liežuvis

Levi tokie klausimai "Ar verta atsiduoti?" "As dar nekalta ar verta laukti " bla bla bla… Kai tikria myli zmogu tai kazkaip nera tokiu apmastymu… Viskas ivyksta arba neivyksta naturaliai… O jei galvoji ar taip ar ne tai gal dar palauk…

nebutinai reikia myleti,uztenka ir kad patiktu Liežuvis