nejungia mobiliako su PC

nejungia mobiliako su PC

sitos temos ieskojau archyve bet atsakymo neradau. turiu samsung SGH - X450. nusipirkau USB kabeli uz 25 lt. kai pajungiu, isjungto telefono ekranas pasidaro baltas, taciau kompas rodo, kad mobilus neprijungtas ir liepia isjungt telefona, nors jis jau isjungtas. ka daryt kad atpazintu telefona ir as galeciau pradet siustis informacija? Žliumbia

Tai paaiskink butent kur jo tau neranda…Kokias programas naudoji ir pan…

naudoju PCLink for GSM ver 1.2. sita buvo su kabeliu. prijungus per COM4 porta.

Amm tokios programos net nezinau naudoju easy pims&file manager…Priedo jei neklystu USB portas = COM3 bent ant x100/x600 Šypsena

turiu ir tokia. kiek tu laukei kol tau atsiunte duomenis is mobiliako? pas mane net visos dienos nepakako. man su ta programa irgi neleidzia siust. o gal tiesiog nemoku… gal galetum padet ismokt?

Pabandyk programa perinstaliuoti is naujo,o po to,pirmiausiai ijunk programa,o tik po to kisk kistuka i tel.

vis tiek nejungia

kazkaip tas baltas akranas sumirksi ir vistiek raso, kad blogai pajungtas telefonas ir kad reikia ji isjungt ir vel pajungt.

X600 patchinimuj paciam naudoju Resman’a ir Sghfd na o siaip ziurejimui failu fotkiu isemimui PIMS&File manager bet man jokiu problemu nekyla…Greitis ten 11ir t.t. kazkas Juokiasi

ar butina isjungt mobilu kad galetum siustis informacija per PIMS manager?

nebutina ash turiu x450 ir man ta pati problema tik kad su 1 lietuvishka programa bent suranda mobilu o siaip jokios programos jos neranda pagal mane cia del pacio mobilaus modelio =] va taip Liežuvis