Nejau pasauly nebėr romantičnų bernų...

Nejau pasauly nebėr romantičnų bernų…

Niekur negaliu rasti romantikos.Gal cia kas nors iesko merginos…jei taip tai štai ir as:):):):):):):):):):):):slight_smile:

Kaip tai niekur negali rasti romantikosApakęsAš nekaltas
O kaimas…aaa???Aš nekaltas Grynas oras (tik nestovek priesh veja, puciantis nuo tvarto - kvapai ne kokiNustebęsCha cha ) gamta, cia pat mishkas Gerai o jame ir kaimynas Pertras su nekantrumu laukia, aprodyti shio pasaulio gerybes…Aš nekaltasCha cha

Nagi, info jau yra, kuprinele per peti ir kaimuko linkMirkt

Kietas

pewpew o tai kaip telikas, nezhiuri muilo operu Šypsena taigi taip romantishka Cha cha

gal lekiam prie juros? Mirkt

Nueik y http://www.google.lt yvesk zhody ROMANTIKA ir papausk ENTER…
…internete tikrai labai daug romantikos,patikek nemazhai radau.
Cha cha Cha cha Cha cha

aisq kad yr romantisku bernu…as vienas is ju…votŠypsena

BoomBoy:
jei romantika tai: vakaras tu su mergina masinoj at galines sedynes ir sedi ant kokios “panoramos”. Tai tada as irgi romantikas Šypsena Šypsena

o kam sito mazai?

As romantikas, siusk fotke Cha cha

Jo, zinok cia visi romantikai Cha cha

4 NSO privet romantikas Šypsena

As romantikas, siusk fotke Cha cha

[/quote]

Yra, bet reikia juos rasti.
Toli neieskok, nes pavargsi :]

na as romantika suprantu truputi kitaip nei tu minnar Cha cha na o siaip tai romantika kiekvienas supranta savaip, tai mums irode minnar Cha cha

Nu yra, nu ir ka ? Šypsena
Nors kai pagalvoji, cia turbut toks pat retas reiskinys, kaip ir “duodancios” merginos Cha chaCha chaCha cha

Labas RRRAAA parašyk man ir mes pakalb4sime rim2iau apie tavo norus.

dar pasakyk, kad lietuvaitems reikalinga romantika… Cha cha butu vasaros bajeris. aisku jei i romantiskumo savoka ieina ir pinigai masina, tai sutinku pilnai, o seip… Aš nekaltas

RRRAAA - yra romantiku. Dar klausimas kaip ta romantika tu supranti.
Vieni ja isivaizdina vienokia - kiti kitokia.
Jei daugiau info apie save parodytum, gal koks romantikas ir zinute tau parasytu Šypsena

as esu romantiskiausias vaikinas bangojeŠypsenaparasyk man dziuljetaMirkt

romantika amzina, romantikai - ne…zinai , as kaip tik ieskau antros puses… Šypsena