neištikimybė
jeigu vaikinas ar mergina yra neištikmas su kitu tos pacios lyties asmeniu, ar tai laikytina neištikimybe tolygia įprastai?
zinoma ce irgi neistikimybe bet tada manau neatleistina… isskyrus atvejus jeij neistikima yra mergina juk lesbites- miela ir grazu… o gejai…
jis kiso savo byrka kazkokiam bernui i su*ine o dabar man kazkur???
durnius kas yra neistikimybe? tada kai apsizneyja zmones isipareigoja
tajp
Labai įdomus požiūris. Reiškia moterų homoseksualumas toleruotinas, o vyrų - ne? Nagi,kur lygių teisių kontrolieriai? Neištikimybė irgi aišku. Bet… dėl to atleistina-neatleistina. O kodėl jei toks variantas,tai jau tikrai neatleisti? Gal kaip tik atleisti galima.Na, pabandė… Sunku pasakyti. Bet kad neištikimybė-taip. P.S. helvete, nežinai gi,gal ir su
tavo vyras/vaikinas/berniukas graikišku užsiiminėjo
jooo, lezbietes…
na taip nezinau kodel, bet man irgi atrodo, kad moterims tai atleistina, bet tai neturėtų būti kažkokios lezbizmo užuomazgos, o greičiau smalsumo patenkinimas…(J)na o vyras ir vyras nezinau kaip ten su lygiom teisem bet viesoji nuomone akivaizdi, moterims tai atleistina, vyrams ne…
man px… as dabar MYLIU visus…
o mano manymu tai tiesiog kvaila homofobija. P.S. teko matyti labai gražių +
bučinių… tuo tarpu kai
+
irgi gali būti šlykštu… žodžiu man seksualinės mažumos netrukdo. tegu gyvena taikoj ir ramybėj
ir mane???
…o ką-ir taip būna …
…
kai mazumas neliečia tavo asmeninio gyvenimo tai tebunie gyvena…nors galų gale jei kažkas kažką pabandė su tos pačios lyties asmeniu, tai dar nereiškia kad jis automatiškai tampa mažuma, gal greičiau dauguma, nes tokių eksperimentatorių yra gausybė
saudyt po viena tokius…
už ką šaudyt?
mano subjektyvia nuomone homoseksualumas yra iskrypimas, nutolimas nuo gamtos normu…
Dar negirdėjau tokio dalyko Bet šeip t.y. šlykštu
va va!!! steigiam mazumu genocido asociacija!
aisku