Neistempiau :A

Neistempiau :A

Ai nu nx neistempiau Kanda Piktas Laukiu laukio to SA, bet prailgo laukimas ir VC isirasiau, tai viska is naujo zaist pradejau, kad nusiraminciau Cha cha Angelas Pabandykit- padeda. P.S. ~8 karta isirasiau Cha chaP.S. Misija su mazu raudonu malunsparniuku, kur bombas reikejo det, perejau is pirmo karto Cha cha O seniau 2 sav. kankinausi Nekaltas

Megsti juokus Šypsena

Cha cha Gerai

as tos misijos taip ir neperejau :confused:

Whahaha… as Vice oj losiau Cha cha Buvau beveik visas mashinas add-on’ais pasikeites Šypsena SA jau rytoj, po visu egzu…

as su palunsapniuku ir nemazai kankinausi bet ne 2 savaites Cha cha

Aš tą misiją iš antro karto perėjau. Ir poto 3 draugams dar perėjau… Cha cha

ta pati su malunsparniu situacija man Šypsena

O aš su tuo lėktuviuku, kur reikia tuos kubiečius susprogdint, neperėjau… NežinauKažkaip neįkirtau valdymo… Cha cha

easy.

Viska perejau. Prisipazinsiu geimeriai, kartais ne visai saziningai,bet perejau Cha cha Tik niakam nesakykit cia viesa paslaptis Cha cha

aha su malunsparniu teko ir man pavargt Cha cha poto ejau per kelis draugus ,kad jiem pereit…

cia ypatingai lengva misija, jeigu nesergate parkinsono liga…

oi bl su ta misija turejau bedu… teko controls pasikeist Pavargęs

aš irgi VC įsirašiau iš nervų Cha cha

As tai dar neperejau, buvau pradejes zaisti kada kazkipa mechiau, o dabar neseniai pradejau vel Mirkt pridiejua graziu maszinu modu Mirkt o ta misija su malunsparniuku gi visai lengva Mirkt

kazkajp sunkiausios buna misijos su lenktynem, karatias nors ir visaj lengvo atrodo, bet kaj geraj sekasi, ant paskutinio rato susinervini, ir viska suvarai :confused: lb nevuoja, tenka susikaupt Mirkt

prisimenu kai turejau PS2 turejau ir originalu VC Cha cha visa buvau isejes. ne ne visai - 79% Kietas