Neissirenku niekaip automobilo.Patarkit
Galvojau imt B4 CABRIO,bet apsigalvojau.Tad dabar laviruoju tarp: 1.Ford Mustang Cabrio AT 94m. 2.MB E420 LORINSER 96m. 3.MB 500s Coupe 94m. 4.Chevrolet Camaro 94m. 5.PORSCHE 911 carrera 92m.
Nors jie nera pigus,galima nauja automobili nusipirkt.Bet as noriu issiskiriancio ir ne taip daznai gatvej sutinkamo automobilio.
egzotika
galinga didele grazi masina
Kodel ne Mazda RX7, Nissan 300ZX, Lexus kupa ar kitas Is tavo saraso vokieciai nebent verti demesio. Idomu ar galvoji kasdien su ja vazinetis?
nuo kada popsas tapo egzotika?
Nevermind, popsas ar ne… Tu geriau pasakyk, ar galvoji, taip, kaip aš galvoju, kad tu galvoji, kad iš visų pasiūlytų reiktų galvoti apie trečią variantą?
hm… banalu: 1. mustangas - na sierra kur kas ispudingesnis automobilis. 2. lorinser, aisku, gerai. bet e klase yra tik e klase. 3. 500s coupe? nieko negaliu pasakyti, nera tokio merso. jei kalba eina apie sec’us, tada pasirinkimas vertas demesio. subjektyviai man labiau patinka 126, bet 140 irgi nera blogai. 4. camaro… kokiu velniu camaro, kai yra corvette? kuo senesne, tuo geriau. aisku, pinigu siek tiek pritruks - daiktas ne vargsams. bet jau nebedaug. 5. porsche - nieko nezinau apie si automobili. bet buti lyginamam su petraiciu man nepatiktu rimti pasiulymai: kadangi kalba eina apie 8-10K eur, tai siulyciau uzmesti aki i koki 300sl (w129). iki 500sl su tokiu biudzetu dar pasitempti. cia toks variantas daznesniam vazinejimui. jei vazinejama butu mazai ir labai stilingai - 450/500 sl/slc (w107). o primetus antra tiek jau ir w108 coupe, ir w113. ispudingi irenginiai.
jei ten sec’as, tada yo.
O jeigu CL, tai jau ne? Aišku, geriausias dalykas, mano nuomone, būtų Lorinser ir CL viename…
Carrera kaip minimum 2-3x brangesne…
esu mates pavadinima uz 12. bet cia ne esme - atmeciau diziausia ir maziausia kainas, o po to isvedziau vidurki
cl’ai pradeti gaminti 96 metu II pusmetyje.
norejai imt B4 Cabrio ir sumastei iki 6kart brangesnes 911, neblogai visai