Neismeskit LABAS tasku!

Neismeskit LABAS tasku!

Nepalaidokit ju veltui,keisdami plana i EKO,geriau perveskit juos man :wink: Busiu labai dekingas.Tai padaryti galite per Labas Centra.Jei pervesit,parasykit i privata,parasysiu savo numeri.Aciu.

Jau imu ir perveduLiežuvis

pasvajok

Ne nu kam gaila tai neverciu gi…Tik prasau VISU TU,KURIE TURI TASKU IR KEISDAMI PLANA I EKO GALVOJA JUOS PRARASTI,jum nieko nekainuos gi,galite tuos taskelius man padovanot.

oj ble pries menesi pasikeiciau i EKO, turejau apie 900, pavelavai!!!

Saunuolis uzbegi ivykiam uz akiuCha cha

Nelabai viliojantis pasiulymas Cha cha

Idomu kaip tu galejai pasikeist i LABAS Eko jei tik rytoj jis atsirasJuokiasi

Kas norėsit mest lauk dar veikiančius mobilekus - nemeskit. Siųskit man juos paštu. Arba parduokit ir perveskit pinigus i mano sąskaita banke (pageidautina Eurais).
Ačiū už dėmesį.

Galvojau sau,kiek tasku nueis veltui,kai rytoj zmones pasikeis plana i EKO.Tai pamaniau,kas nespaudaliai,koks skirtumas jiems,ar palaidot,ar atiduot juos (man),vis kazkam (man) gera darba padarys…

O tai ka pas labas eko nebus labas tasku?

2 topjoy:keshukas turejo omeny bite eko plana o ne labas eko

Ne,pasikeitus i Labas Eko plana,visi taskai ir nemokami sms dings,ir ju jau nebebus.Nu negi niekas nepadovanos man taskeliu?

nebus tasku, nebus draugu, nebus laiko.

Prastas tavo sumanymas… Juk ce Lietuva… Juokiasi

Nemanau,kad prastas.Cia BANGA,cia kaip atskira erdve,kurioje esantys zmones galbut ne tokie skupus,pavydus ir pan.

jei grazios panales neturi ka weikti, rasykit man, susimytinsime Mirkt

vot butentCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha
ir jau pirma saskaita gavau! 86 lt!!!

Neperseniausiai dingo "miestas" dabar keiciantis plana ir sie dings,tai kazi ar greitu laiku tokia paslauga kaip "Labas" nedings…Šypsena Jei senajam plane liks visi tie draugai,laikas,taskai ir tie nuo 3 pokalbio minutes Bites tinkle 9ct tai as jau geriau prie seno plano liksiuLaimingasGerai