Neišeina instalinti joistiko (CrossCheck) padėkit

Neišeina instalinti joistiko (CrossCheck) padėkit

Neišeina instalinti joistiko (CrossCheck) padėkit ,Tai vat nupirkau ta joistika ten dar idėtas diskelis yra su (game wizard)nu ir bandau instalinti tai kaip rodo instrukcija,viska suspaudžiu kaip parašyta,o an galo atsidaro langas įvesti varda ir kodą to diskelio nu taip ir padarau,ale kad kur yra pasirinkimas(Back-Next-cancel)po kodų suvedimo (Back-Next)tampa neaktyvūs ir nėra kitos išeitie kaip spausti (cancel)ir išeiti ką daryti gal kas galit patarti kaip tai sutvarkyti.

hehe, reikejo pirkt USB joystick’a ir rekomenduotina Thrustmaster firmos. dabar niekuom padet negaliu, nebet papastintum ka ten raso kuomet lieka spaust tik cancel

geriausia nesinaudok tuo diskeliu, o tiesiog per windows daryk add joystick ten kur yra ir imesi savo firmos arba bet koki defaulta atitinkanti tavo tipa ir knopkiu skaiciu. pats turiu joystick’a Thrustmaster (berods taip rasosi pavadinimas) ir veikia viskas taip imetus.

Tai tik suvedus raides mygtukai pasidaro neaktyvus, ar dar spaudi Enter ?

Man ir nieko neivedus vienas migtukas veikia tas su kuriuo galiu apsisukti 360 laipsniu
,bet kiti ne.

Yra kaip yra dabar jo pakeisti nebegaliu,o be to USB ir yra.

Na jei taip tai tada daryk kaip sako belmas. Tiesiog pajungi joysticka, kampe atsiranda zymeklis. Tada ten nurodai kad ieskotu auto draiveriu nu taip ir toliau. Sek ka raso ir viskas bus ok.