neina update\'inti Norton AntiVirus

neina update’inti Norton AntiVirus

tai va man neina update Norton AntiVirus.paspaudziu as ant Live Update tada Next Next ir parodo kad kaikuriu upload’u neparsiunte.girdejau kad kazkoks navarotas is tos antivirusines neveikia Lietuvoj ir kazkur reikia kazka reikia isjungti.gal kas zinot parasykit nes man labai reikiaLiūdnaLiūdnaLiūdnaNustebęsNustebęsLiūdna

man irgi neina updetinit Liūdna

2002 vakar apdeitinau viskas gerai jokiu problemu nera kas pas tave tenai nezinau gal sena versije ir viskas.

Hmmm, pabandyk clean reinstall( gal esi kur nors ka nors prireguliaves). O sheip viskas kuo puikiausiai apdeitinas.

tai ka man nieks negali padet sakau ten kazka reikia nuzymetLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdna

man ir reiktu updeitinti

Hmmm, ar tiek sunku padaryti svaria instaliacija, kas zino ka ten esat prireguline…

reikes papildyti virusu baze aciu

Bliamba visą parą p.i…d.e.l.i.n.t ir neišsiaiškint kuri NAV versija!

Taigi pats sakai, kad neparsiuntė kai ko. O ko ?

Parsisiunti is warezu NAV2003 Pro 9.0 ir vel visiems metams ramus.
kazkur maciau ankstesniuose jusu minetuose warezo servuose. tipo 0 day kazkas. Man tai veikia viskas ir update ciki.

Pas mane buvo, kad live update nėjo, rankutėm parpompuoji iš aukščiau minėto adreso ir updatini, po to vėl live update veikia

Nzn, priregistruoji ir viskas ciki Aš nekaltas

Man duoda update NAV 2003 ir be registracjos. O yra beta versijų, kurioms live update nepilnai veikia. Tik ko mes čia lendam, jei pačiam temos autoriui seniai nerūpi.

tau va dabar jau keli uploadai parsisiunte bet liko dar vienas.jiparsiuncia ir ismeta lentele kurioje raso kad mano antivirusinei tas upload’as kur parsisiunciau nepritaikytas.man neuploadina Symantec Redirector. tai gal dabar kas zinot ka reikia kur nuzymetiLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdnapadekitNustebęsNustebęs nes jau pas mane buvo virusas ir reikejo formatuot diska ir as nenoriu kad pasikartotuNustebęs

1.pabandyk kalbeti lietuviskai, pamatysi, net lengviau negu angliskai
2.paziurek ka reiskia zodis upload ir kuo skiriasi nuo download

geras pastebejimasGerai Šypsena o siaip, problemos su pasijungimu jauciu tiems kurie negali automatiskai upgrade virusu duombaze… susitvarkykit connecta savo Mirkt jei nepavyksta, linkas jau anksciau duotas, is kur parsisiusit failiuka su normaliu atnaujinimu.

Papildau, - beta versijoms Symantec Redirector neduodamas. Taigi naudok savo antivirusą ramiai, nes virusų definicijas tau davė ir antivirusas gerai veiks.

Na gali pasiieškoti NAV 2003, kuriame nėra tos mikro problemėlės.

Jei pas tawe programos crackas kreiwai parsytas tai Updates neweikia. Pa mane anksciau irgi tox bejreis buwo Cha cha

Nu man tai viskas gerai veikia su Norton Antivirus 2003 ir be jokios registracijos tik rodo data kad metus galesiu parsisiuti atnaujinimus nu bet po metu tai jau bus 2004 versija Aš nekaltas