neikit cia prasau, pamirskit sita wieta

neikit cia Liūdnas prasau, pamirskit sita wieta

Fu kaip nesaziningaBlogaiBlogaiBlogai
Veee

nu man bilietas ir autografaj garantuoti ania? Cha cha

pagalwojau, kad istrinsiu sita tema, nes pasirodziau cia kaip kox sawanaudis Liūdnas paciam geda pasidare. tiesa, mes pakeitem siandien susirinke grupes pawadinima i lengwesni, nes TAPIN’ ADVISORY kazkox per sunkus. dabar mes vadinsimes HAVE A SNACK (sutrumpintai HAS). rytoj sitos temos nebebus, tai rasykit ka nors apie mano sawanaudiskuma. as nepyksiu Nustebęs

Pabalsuot tai pabalsavau, bet noreciau ir jusu muzika isgirsti.

heh jaunimas.
na OK, man nesunku.
labai jau isikarsciave, perdegsit…Nekaltas

kas ne? jei nenori balsuot tai nebalsuok Šypsena as nepyksiu Mirkt

nu va nubalsavau,Taipsekmes jumsLaimingasLaimingas

ne

tiesa, POP’so mes niekada negrojom, negrojam ir negrosim !!!

didelis didelis didelis didelid Bučkis , dar dowanoju Gėlė , jeigu atwaziuosit i kita musu koncerta toj pacioj vietoj (BRAVO klube , buwes muzikinis angaras vilniuje) per welyku atostogas atrodo i super finala, paklausyt musu muzikos tai pastatysiu Alus gal Mirkt .

prabalsawau uzh jus!!!Šypsena o ka,argi man gaijla, tikrai ne!jaunai grupei reijkia paskatinimo!Taip kad grotu dar geriau!Mirkt

badar buckio lauksiu

Cha cha

ka tu cia nusisneki, kokie dar komerciniai gaidzhiai, mes tik norim kad
visi ishgirstu kitokia muzika nei POP’sas. HIP-HOP’as ir visas kitas ***** !!! !!!

komerciniaj gajdzhiaj…tik ishgarset ir siekiaPiktasKandaIgnoruojuBlogaiVeee

nu jei grotumet bleka tai gal ir ne pora minuciu skirceu…

labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai aciu visiems kurie uz mus prabalsawotŠypsena ir aciu tiems kas nebalsawoŠypsena aciu wisiemsŠypsena aciu wisam pasauliui Šypsena

pauakojau ta vien aminu Šypsena

Nezinau ar tai sazininga, bet jus jau pirmi!

nebalsuosiu yra geresniuLiežuvis