neikit cia prasau, pamirskit sita wieta
Fu kaip nesazininga
nu man bilietas ir autografaj garantuoti ania?
pagalwojau, kad istrinsiu sita tema, nes pasirodziau cia kaip kox sawanaudis paciam geda pasidare. tiesa, mes pakeitem siandien susirinke grupes pawadinima i lengwesni, nes TAPIN’ ADVISORY kazkox per sunkus. dabar mes vadinsimes HAVE A SNACK (sutrumpintai HAS). rytoj sitos temos nebebus, tai rasykit ka nors apie mano sawanaudiskuma. as nepyksiu
Pabalsuot tai pabalsavau, bet noreciau ir jusu muzika isgirsti.
heh jaunimas.
na OK, man nesunku.
labai jau isikarsciave, perdegsit…
kas ne? jei nenori balsuot tai nebalsuok as nepyksiu
nu va nubalsavau,sekmes jums
ne
tiesa, POP’so mes niekada negrojom, negrojam ir negrosim !!!
didelis didelis didelis didelid , dar dowanoju
, jeigu atwaziuosit i kita musu koncerta toj pacioj vietoj (BRAVO klube , buwes muzikinis angaras vilniuje) per welyku atostogas atrodo i super finala, paklausyt musu muzikos tai pastatysiu
gal
.
prabalsawau uzh jus!!! o ka,argi man gaijla, tikrai ne!jaunai grupei reijkia paskatinimo!
kad grotu dar geriau!
eraserx rašė:
labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai aciu visiems kurie uz mus prabalsawotir aciu tiems kas nebalsawo
aciu wisiems
aciu wisam pasauliui
badar buckio lauksiu
meduliukatytute rašė:
komerciniaj gajdzhiaj…tik ishgarset ir siekia
ka tu cia nusisneki, kokie dar komerciniai gaidzhiai, mes tik norim kad
visi ishgirstu kitokia muzika nei POP’sas. HIP-HOP’as ir visas kitas *****
komerciniaj gajdzhiaj…tik ishgarset ir siekia
nu jei grotumet bleka tai gal ir ne pora minuciu skirceu…
labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai aciu visiems kurie uz mus prabalsawot ir aciu tiems kas nebalsawo
aciu wisiems
aciu wisam pasauliui
pauakojau ta vien aminu
Nezinau ar tai sazininga, bet jus jau pirmi!
eraserx rašė:
sweiki. turiui jus dideli prasyma. gal galit nueiti i http://www.inmedia.lt/talentai/index.php?open=topas ir nubalsuoti uz grupe TAPIN’ ADVISORY. labai labai labai prasau, padekit mano grupei iskopti i dienos swiesa, kad apie mus suzinotu visi.P.S. mes grojame PUNKSKA, PUNKROCK stiliaus muzika
LABAI EKOJU VSIEMS IS ANXTO
nebalsuosiu yra geresniu