Negirtas-a , BET VSI VIEN KAMBARI PARKRITAI?
Ar esate , kada nors kambari parkrite… ir skaudziai susimuse,pvz. eini uzsisvajojes ir bumt…i duru stakta galva…
auc…skauda…
Gal nuo laiptu nusiritot?
P.s .Isskyrus tuos atvejus kai isgere gryztat namo…
???
Na jai buvo taip, tai papasakokit savo skaudzias istorijas
Nenaujiena, dag kam pasitaiko
namie tai bet mokykloj esu i toki stulpa. ejau uzsisnekejas ir atsitrenkaiu i ji ir iskviete greitaja-smegenu sukretimas
Emm…karta kai buwau maza zaidziau telel loto Ir Laimejau 2lt Is tos Laimes Kad turesiu Pinigu Ir Jau Greit triratuka Turesiu Belaxtydama Bumbt…Ir Nugriuvau…
Nu ne karta buvo, dabar net neatsimenu. Paskutini karta taip nutiko, kada pagal gera muzika truputeli pasikraciau ir taip galva susvaigo, kad net nepastebejau, kaip ant zemes atsisedau. ir galvojau, kad dar griusiu, tik jau nebebuvo kur
buwau mazhoj tokioj parduotuvej per pertrauka nulekus su draugais…jau welavom,tai ash begau per stiklines uzhdarytas duris…guzas buvo nerealus…
Neatsimenu
Uij buvo ir nea karta
kad man visad vis kokia laime pasitaiko pasikabint ant kokiu duru rankenu ar ant zemes pagriuvinet…
et…o linksmiausias kartas?mhmm kazkaip nelabaij manau, kad tuo metu man liabaij linksma buna kaij guliu ant zemes…
Ooj buvo daug kartu dazniausiai kaj girta budavau
o sejp irgi daug acitikimu budavo, dabar kai pas mane kambary kilimo ner tej daznaj an parketo slysteliu
reikia ziuret kur eini…tik viena karta prisimenuper fizini begt reikejo,tai as i medi atsitrenkiau…kraujas bego…su nubrozdinta kakta vaiksciojau…
o as viena syki per repeticija labai apsikvailinauvisi buvo ant laiptu ir dainavo o as sudrauge ant scenos susikibusios kaska lemenom
iskeciau rankas ir pradejau suktis
sukuosi,sukuosi ir bump i kede
buvau labai stipriai issisukusi
kedes vos nesulauziau
bet geda buvoaj nzn ka daryt pradejau zviekt nesavu balsu(tipo juokiausi
)
kita karta sake aukletoja kad ta kede suluzo
oops
I duru stakta dar dabar daznai atstrenkiu Tevai net juokiasi is manes, sako tu cia isivazduoji, kad gali kiaurai sienas pereiti ar ka…
daznai buna… eini uzsisvajujus ir bum
nu kad nelabaj
man boona… lipdama lajptajs namie zhemyn i pirma aukshta uzhklioonu pastoviai uzh tokiu wienu duru
o shiaip buwo dar tox prikolas, kad pas mane lipant i rusi yra tox wos ne kajp tunelis ir duru stakta… ir ash sugalwojau nuo 2 lajptuku nushokt… taj kajp vozhiausi su kakta i ta stakta, kritau atbuliniu… mazha nepasirode
Nu kiek prisimenu kai buvau maza ejau su mama is parduotuves ir manes mama kazko paklause as nusisukau beeidama ir jau kaip trenkiausi su galva i stulpa! Prisimenu kad po to didelis guzas issoko.
būna… kažkaip aš vis pro duris nepataikau arba katinas po kojom pralekia
Oj buvo…
Geriausiai atsimenu aki reikejo kazkur labai skubiai lekt tai su draugais susitariau, kad jie manes kieme lukteltu 2min, o as uzleksiu atsigert ijungt PC ir iseisiu Taip skubedamas lekiau per namus ir kazkaip nepastebejau, kad durytes mano kambario uzdarytos (girtas nebuvau
) na banke gera ejo sake draugai kolidorioj girdejos jausmas tox idomus buvo
taip akyse aptemo ir pliumt ant zemes pasiraiciau pasiraiciau
tixliau ant grindu voliojaus kol draugai pradejop i duris skambinet, nes laukt atsibodo tai tada nusliauziau prie duru ir pasakiau kas atsitiko
uh draugai juokesi… man tada juokinga nebuvo
nors dabar jau linxma prisiminti
pasiseke, kad kojos nesusilauziau ir guzo kazkaip neatsirado taj wa mano baisus nuotikis