Negavau barako?kur detis

Negavau barako?kur detis

Siandien suzinojau,kad man ant barako strigde Baisu ragiukus Liūdnas…Gal yra paneliu,kurios nori pasijungti ir padeti susirasti kambariuka, Geraiar siaip priimti i savo linksma ir nuosirdzia kompanija Laimingasprasau siulykite,kokius varijantus turit…esu VPU studente,vakariniu studiju,pirmo kurso…

radai vieta kur skelbtis Nekaltas

laiku galvot reikėjo… Nekaltas Mol sutarties nepratesė, ar šiaip nedavė?

Kas vakariniam mokosi retai gauna svajoniu baraka. Nieko keisto.

o taij kur man kreiptis,gal patarsi??

jei pati nesugalvojai, tai į anoniminę psichologinės pagalbos liniją. PErki laikraštį ir skambini… Pavargęs

Siaip nedave,tipo mano naujas institutas ir mazai vieti skyre barake,tad likau be jo… Liūdnas

Šypsenaaciu uz patarima,bet kad viskas taip lengva butu,tai senai as jau taip daryciau,bet vienai gyvent baugu ir l.brangu… Tūsas

nestudijuok… Pavargęs kažkaip pas tave su logika prastokai…

nuomokis apartamentus Taip

paxius prezidento rumus irenge,siuo metu jie laisvi, issinuomuok, pasidarysi dar karta remonta ir sau gyveni kaip ponia ir meetus bus kur daryti. Šypsena

galetum pagyvent pas mane… Cha cha p.s. o ka tu moki daryti? Nekaltas

nesekas tiems vpu studziams Nekaltas

ne, bet ko galima tiketis is pirmakurses - nieko, va jau viresniu kursu mergiotes pasiryzusios viskam del chatos bet tokiu labai mazai Cha cha

tuomet pasiulymas mergiotei: uz viena vieninteli karta paskolinsiu palapine Laimingas visi patogumai, su prieangiu ir tinkleliu nuo uodu Juokiasi

kreipkis i grupiokes, laikinai priglaus. Tai realiausias variantas. arba ieskot pazistamu/giminiu tame mieste. Sekmes!

as skaitau, kad pas mane galetum pagyvent, bo ner kas valgyt gamina. kaciu maistas jau vemt vercia