Negavau barako?kur detis
Siandien suzinojau,kad man ant barako strigde ragiukus
…Gal yra paneliu,kurios nori pasijungti ir padeti susirasti kambariuka,
ar siaip priimti i savo linksma ir nuosirdzia kompanija
prasau siulykite,kokius varijantus turit…esu VPU studente,vakariniu studiju,pirmo kurso…
radai vieta kur skelbtis
laiku galvot reikėjo… Mol sutarties nepratesė, ar šiaip nedavė?
Kas vakariniam mokosi retai gauna svajoniu baraka. Nieko keisto.
o taij kur man kreiptis,gal patarsi??
jei pati nesugalvojai, tai į anoniminę psichologinės pagalbos liniją. PErki laikraštį ir skambini…
Siaip nedave,tipo mano naujas institutas ir mazai vieti skyre barake,tad likau be jo…
aciu uz patarima,bet kad viskas taip lengva butu,tai senai as jau taip daryciau,bet vienai gyvent baugu ir l.brangu…
nestudijuok… kažkaip pas tave su logika prastokai…
nuomokis apartamentus
paxius prezidento rumus irenge,siuo metu jie laisvi, issinuomuok, pasidarysi dar karta remonta ir sau gyveni kaip ponia ir meetus bus kur daryti.
galetum pagyvent pas mane… p.s. o ka tu moki daryti?
nesekas tiems vpu studziams
ne, bet ko galima tiketis is pirmakurses - nieko, va jau viresniu kursu mergiotes pasiryzusios viskam del chatos bet tokiu labai mazai
tuomet pasiulymas mergiotei: uz viena vieninteli karta paskolinsiu palapine visi patogumai, su prieangiu ir tinkleliu nuo uodu
kreipkis i grupiokes, laikinai priglaus. Tai realiausias variantas. arba ieskot pazistamu/giminiu tame mieste. Sekmes!
as skaitau, kad pas mane galetum pagyvent, bo ner kas valgyt gamina. kaciu maistas jau vemt vercia