Negalvojau, kad gumas kur po siroklem, neparduoda, bet gal kas zino kur gaut?

Negalvojau, kad gumas kur po siroklem, neparduoda, bet gal kas zino kur gaut?

Apskambinau didziausius pakabos detaliu tekiejus ir Ignoruoju. “Oi nera, nera” dazniausiai girdejau toki atsakyma i savo klausyma. Tai ka daryt? Gal vis del to yra koks pardavejas tokiu dalyku?

zinau kad jas pjauna is tos gumos kur kad buna lauko stadionai iskloti tokiom tipo guminem "plytelem"

Nezinau, kaip dabar, bet priesh kokius metus, tai turgus, kaip pvz Aleksoto, buvo uzversti tokiom gumomNekaltas
sade

Pas mane yra nuo AUDI ir BMW. O sheip gariunuose turetum rast Mirkt

Pries 10 metu ieskojau Ziguliui,tai radau tik Gariunuose.
Bandyk ten paieskoti.

ble,aleksoto turguj tikrai yra ir ivairiu storiu,pats buvau nusipirkes,kai turejau diskus su geru isnesimu,tai biski padejo.tik nepersisteng su jom gali sulauzyti spyruokles

as tikrai nesiruosiu kelt su jom “uzpakalio”. Man reikia standartiniu, tik abejoju ar turguj bus CalibraiNustebęs Bet jei kitur nera reikes pabandyt nuvaziuot i gariunus

pereik per turgus, sendaikciusTaip

netaip supratau

tai gal astoniolikos neturiJuokiasiJuokiasiJuokiasio jei rimtai tai kaune aleksoto turguje yra jei kaunietis esi, ir ivairiausiu storiu na visko gali gauti

Cha cha
Nu čia panašiai gaunasi kaip kokiose aukštosios mados parduotuvėse ieškot pliažinių šlepečių…

pavadinime klaida pasitaisyk Mirkt

ir sita, ka norejau paklausti…tu kelt gala nori su tom gumom?
ar kokiu gumu tau reikia?

nuvaziuok i turgu ir nusipirksi, pilna visokiu dydziu, kainos nuo 5 iki 10 lietuvisku pinigu sau pries pora savaiciu pirkauKietas

Nesupyk,bet tikrai nesupratau tavo temos pavadinimo ir kokiu ten tau gumu reikia jeigu tu nezadi kelti galo,o be to gal Calibra kokia nors nereali auto,kad nera turgui daliu?