Negaliu prisijungt per \"root\" akaunta, nors pass tinkamas...

Negaliu prisijungt per “root” akaunta, nors pass tinkamas…

mano distra: mandrake 8.2
Ir per logina (ish x’u) negaliu prisijungt, nors per konsole naudojant komanda "su" ir suvedus root’o pass, viskas veikia… O per logina kiek bandau tiek rasho password invalid Piktas
Chia koks nors mandrake’o bugas??? Ankschiau tame kompe buvo pirkta 100%legali SuSe 7.0 distra, o kai senaja pashalinau (shavri ishinstaliacija) tai ir prasedejo Piktas

o ko tokia sena? nzn man normaliai budawo

Todel kad kompas i kuri yra visa tai surashyta lengvai tariant senas Šypsena 1997 metu 200 pentiumukas Nekaltas

Tau neleidziama prisijungti kaip rooui naudojant komanda login saugumo sumetimais… Naudok su arba ssh…

Arba paziurek ‘man login’ ir tuomet pardaguok faila /etc/securetty (jame nurodoma is kuriu terminalu galima jungtis root’ui)

Iki

o, thanks GeraiAlus

PermitRootLogin=YES. tokiu atveju leis.
/etc/ssh/sshd_config

Bro1:

Tai nepadejo Liūdnas Bet buvau apsigreidines i 9.0 versija, tai tokiu marazmu nebuvo, ir mane puikiausiai ileido Šypsena Bet Kompas nevezhe tai teko grizhti atgal i 8.2… Gal yra zhinanchiu kaip visa tai sutvarkyt (kad per login screen) man leistu prisijungti kaip rootui? Nes iki shiol meta kad mano pass neteisingas Piktas PLZ help nes kompas servuku dirba ir tokiem marazmam laiko neturiu