Negaliu pasileist java zaidimo ant M55
Duomenu kabelio pagalba perkeliau kelis JAVA zaidimus i telefona, ir arba as nezinau, kaip paleist juos (nieko nuostabaus, telefa su java turiu savaite), arba kazko truksta, nes gaunu pranesima: “Error - One or more MIDIet class not found” Kas cia per velnias ir kaip man su juo susidorot?
Dekui uz atsakymus is anksto
Imetei .jad faila i aplanka?Kartais be .jad nepasileidzia .jar failas…Jei imetei,tai pabandyk perkraut telefa
Bandziau perkraut, .jad failas irgi yra, bet vis tiek nepasileidzia Kokiu klasiu tam jmj telefui truxta?
a is kur ta jawa rowei? pwz wish man parsiusti is siemens-club tai eina.meciau per kabeli,bet wiswien eina
dar gali buti kad pvz koki nokia zaidima java imeti tai ir jie neina
Susinstaliuok Java sdk 1.4, Gal tada Eis ))))))
Siunciausi is siemens-club, siemens-club.ru/soft-java-s55_2.php (Dance Nation) O kur gaut ta sdk? linkas yra kox nors? Ar cia tipo “isduriau nezinanti” vadinasi?
man irgi tas pats buvo (tik kad as siunciausi is wapo per csd) tada istryniau kelis fajlus pvz.:muzikeles, paveiksliukus…, kad atsirastu daugiau vietos, perkroviau mob. ir tada visi zajdaj ejo!!! sekmes…
Na, dabar jau pats galiu pasakyt: visa problema buvo tame, kad dejau i \Java kataloga, pasirodo, reikejo det i \Java\Jam Vat niekas ir nesusiprotejo, kad galiu buti toks nesusipratelis Na, nieko, bus pamoka kitam kartui
O gal dar koks atsiras, toks pat kaip as, nemoksa
Moderatoriai, ech, rakinkit tema