niu matka turi
o tu pabandyk kada su mama rimtai pakalbet, nuspreskit abi
kad shuo yra tik tavo, ir tik tu privalai juo rupintis…sherti, dresiruoti, vesti i lauka ir visa kaip priziureti…Ir tai privalai daryti tik ir tik tu pabrezhk tai kelis kartus
manau mamyte parems tavo toki poelgi ir viskas susitvarkys…visos tos kirpyklos “na sharom” ir netinkamas maitinimas m?
deja,jau nekarta sia tema mes kalbejome rimtai,bet…del ,maisto tai suo sake tras pats kas zmogus nors taip tikrai nera,o del kailio ji neigia kad kirpo,bet kas tada,jei gybename tik dviese… o dabar kaimyniu priejo ir sako kad suo seriasi tipo,kuojo mane laiko,kad nesuprantu kada nukirptas o kada seriasi… uj negaliu nzn kur kraustytis,kad ji nuo manes ir nuo mano sunio atstotu…
Jooo Buvo ir man taip pora kartu, dar su pirma mano mergaite, mazhdaug taip kaip Kara padariau, dabar ne vienas ish sheimos nariu, net pirshtu neliechia ne vieno shuniuko O tu dar gali pabanditi mamytei pasakyt, kad dabar ta visa grozhi "paligint" reiketu, ir paprashyk piniguchiu kirpyklai, gal praeis noras eksperemintuoti
O shiaip labai nepergivenk, ataugs jos kailiukas, shuniukas tai gi dar jaunas, turbut nelabai apaugusi dar buvo?
deja jam uz keliu savaiciu 2 metai… ir jo kailis buvo pilnai uzauges… negaliu kai prisimenu kaip tas garbaneles sukavau ir kas dabar liko nzn nesustabdau asaru
Nu baik gi taip rimtai reaguoti! Pradėjau skaityti, tai ir man plaukai pasišiaušė: nu, galvoju, išromyjo šunelį, ne kitaip… O čia, pasirodo, iškarpė… Suprantu, kad pikta, bet gi ataugs tie plaukai kaipmat! O vietoje "rimto pasikalbėjimo" siūlau žaismingesnį bendravimą. Gali pvz., prikarpyti kutosų ant užuolaidų krašto, pripiešti gėlyčių ant televizoriaus ekrano, ar kokią dujinę plytelę raudonai nudažyk. Tik paskui pasitreniruok nutaisyti nieko nesuprantančią miną ir sakyk, kad tu čia nė prie ko, ir iš viso, tokie daiktai jau seniai buvo, pirkot tokius…
Cezis… tu turbut nesupranti kai suni virs metu reguliariai kas antra diena sukuoji kaili prisziuri… ir smaukst viena diena nukerpa ir ne bet kaip o isisgimeliskai kazkaip … kvadraciuaki kazkokie ant leteneliu vietoj grazaus batuko. uj slyksti man maam pasidare nu aisq negrazu bet as ta jai siuo metu jauciu.
cezis - gal padetu jei rimti pokalbiai nepadeda? Ash ishbandychiau
Siaip man sunkoka isivaizduot tokia situacija, nes kazhkaip su mama nebudavo tokiu problemu. Arba susitardavom grazhiuoju, arba nelabai grazhiai , bet susitardavom. T.y. tiek tevai tiek broliai zhino, kad su manim geriau nejuokaut - jei perspeju
Ir nebeverk , ataugs tos garbaneles, svarbiausia kad ciucka sveikas ir linksmas.
neisivaizduou kaip jums sekasi susitarti,pas mane taip nera . graziuoju tuo labiau,o jei negraziuoju nzn kiek tv reiktu ismesti pro langa kad ji mane suprastu… ataugs aisq kada nors bet … nzn kada as jai atleisiu
nius is tikruju, tavo suniukas sveikas, visi organai savo vietose… o tie plaukuciai tikrai ataugs. Neverk labai. Pabandyk da ten kaip nors patvarkyt, padailint ir nepastebesi kaip greit jie ataugs. Nius, nezliumk taip
o bent karta bandei ‘tv ishmesti pro langa’? T.y. ne tik pasakyti, kad jei tu ‘taip ir taip’, ash ‘tv ishmesiu’, bet jei ‘taip ir taip’ buna ish tikro imti ir ‘ishmesti’. Manau, kad ir vieno uzhtektu
nu pasakysiu jei dar kada pamatau kas suo kazka eda ko as nedaviau tai skris tv per langa ir tas pats su kailiu ir visa kita. ir manau uzteks drasos tai padaryti nes jau isvis cia nesamone…
na nebutina ishkart taip nuo tv metymo pradeti, geriau jau nuo cezio pasiulymo tiesiog, manau vis tiek sheimoj buna kazhkokie susitarimai, na kad ir kada gryzhti namo, ar kada paskambinti kad veluosi ir pan. ir kas jei ju nesilaikai. Gal pabandykit ir su mama susitart, kad jei ji nesilaiko taisykliu, kas liechia ciuci, tures kazhkaip atsakyti.
Ankstesnej temoj rasei, kad ciucka nuonetinkamo maisto vemia, o valyti tau. Susitarkit, kad jei vems, valys tas kas prisere, na ir pan. - gal pades?
Ir tikrai nebeverk taip, sunius susirupins kas cia tokio baisaus sheimininkei atsitiko manishkis mane tokiais atvejais apsikabindavo letenas ant pechiu susidejes ir inkshdavo i ausi
Isivaizduoju… Grizhtu ash shiandien namo (liko kaip tik 4 savaites priesh Europos chempionato), o mano shuniukas kvadrateliais ishkirptas vaikshto Ash tikriausiai neverkchiau
Viską aš suprantu, bet taip pat suprantu, kad tradicinės priemonės nepadės. Nepažįstu aš tavo mamos, bet jei mėtomi TV nepadeda, gali kitaip pagąsdinti. Lyg tarp kitko užsimink, kad internete skaitei, kad atsirado naujas nežinomas virusas, kuris puola tik kirptus spanielius. Bet jau la-a-abai didelis virusas
O kitą dieną žvejų parduotuvėje nusipirk gyvų musių lervų ir pamėtyk ant grindų… Del tikrumo dar gali ir mamai po pagalve pabarstyti… Pati pasiimk plaukų feną ir taikykis į besirangančius gyvūnėlius…
Tiesa nežinau mamos nervų sistemos stiprumo, tai gal pirmam kartui nepersūdyk… Ką pagalvos ne taip svarbu. Gal supras tavo ketinimų rimtumą, gal pagalvos, kad tau tiū-tiū, bet toliau taip elgtis, manau, neberizikuos…
nu tu cezi man nuotaika pakeliai,mano mamos nervai ok,o brolis uzsa sedi,taigi jis cia nagu nekisa rieks gal kada pabandyti… o as jau apsiraminau,rengiu pokalbti su mama mazdaug…
ash pati turiu ilgaplauki shuniuka.viena karta atsirado tox kvailys kuris ji imete i mazuta…va tada tai buvo asharu.pati jam turejau ishkarpyt plauku sruogas.bet nurimk viskas praeina-kailiukas greit bus tox kaip ir buves,patikek.o mama vis delto yra mama…