negaliu ieiti i joki ftp
salam, tai vot turiu beda, nzn maza ar didele cia, bet reikalas tas kad negaliu ieiti i joki ftp pvz. noriu ieiti i ftp://hdd.takas.lt ir iesko failu puse valandos, paskui ismeta sitokia bjaurasti : an error occurred opening that folder on the ftp server.Make sure you have permission to access that folder. DETAILS: the operation timed out, nors esu tako vartotojas , hakeriai mestelkit koki patarima
Fenks
jei gyveni kokiam lane tai klbekis su adminu. gal anas noredamas sutaupyti trafiko uzhdaro visokius p2p ir ftp portus arba tu nesinaudoji tako paslaugomis
nu tai jai nauduojes winexplorer tai gan dazhnas atvejis… pabandyk su kokiomis ftp tarnyboms skirtomis progarmomis pvz totalcmd, flashfxp… ;]
hdd.takas.lt skirtas tik A0 bei A1 planams, tai viena.
O kita… jei sėdi “už routerio”, tada nieko nuostabaus. Aš irgi nepraeinu (čia telekomo bėdos), tačiau naudodamasis proxy serveriu esančių ant routerio prieinu pakankamai sėkmingai
flashFXP aciu visiems uz helpa, topic closed
Naudok programą, kuri rašo detalius logus. Aš regetdx dėl to ir vertinu. Flashget irgi tai daro.
O ugniasienė tau ar netrukdo?
ugniasienes neturiu nes kai praeita karta instaliavau black ice smarkiai prisidirbau nes cate nei vieno networko kaimyno nebemaciau, buvau instaliaves kazkoki kita bet gavosi tas pats, tai gi atsisakiau