Negalėjusių dalyvauti 3 gimtadienio šventėje, sveikinimai ,Bangieciams"
Brangūs virtualūs kolegos ,artėjančio gimtadienio proga leiskit Jus visus pasveikinti,gerai atsvesti,paužti ,alaus ir midaus paragauti ir burnoj turėti.Visoms merginoms iteikiu po, o vaikinams po bokalą
.
Gaila ,kad darbas neleidžia sudalyvauti.Sėkmės.
Jūsų sūris Parmezanas
visoms ir visiems linkiu VISKO
Prisijungiu ir aš prie sveikinimų visiems bangiukams!
Su 3-ju metukų gimtadieniu jus!
Smagiai paūžkit ir būtinai fotkių daug pridarykit!
Lauksim išsamios ataskaitos!
Tas dažnas kenkėjas parmezanas gera tema parašė: aš taip pat nebūsiu šventėje, todėl labai sveikinu visus ir džiaugiuosi, kad… mes vis dar esame kartu, bendraujame, neretai virtualiai vieni kitų "dūšias" pajuntame geriau nei šeimos nariai…
Už tai ir keliu
Taip sakant, visiems, visiems, visiems geros sventes
Gal iki sekancio Bangos Gimtadienio ir as susiruosiu i LT Atrodo, bresta reikalas realiai sutikti savo virtualius herojus
Uz Jus visus -
Su malonumu prisijungiu prie pasveikinimo
Dalyvausiantiems teks atlikti ypatinga misija, sauniai pasilinksminti ne tik uz save, bet ir uz tuos, kurie negales patys to padaryti…
Linkiu sventeje gerai pakraipyti , pasiglebesciuoti
, prisibuciuoti
ir gausiai, bet saikingai kilnoti
Sveikinu- gero baliaus daugir
bei
atsiprasau, tai atvira diskriminacija. Geriau padarom atvirksciai. Vaikinams po gele, o merginoms po
Kadangi negaliu dalyvaut ir as, linkiu visiem gerai atsvesti.
Pakelkit po ar po
ir uz mus
Visus su Gimtadieniu
Prisidedu prie visų linkėjimų ir dar palinkėsiu atsišokti už visus metus
kadangi pasitojo labai didelis klaustukasTai linkiu visa ko, bet gal ir dalyvausiu. Bet smagiai, meiliai, triuksmingai ir be kumsciu, kad man
Padarom už visų
Paūžkit kaip už tėvynę
Labai gaila,kad ne visi galės dalyvauti…
labai gaila…
Sveikinu , ir linkiu ne tik tylėti
, gyventi šimtą metų
Ir kad VISI.
[quote]
Dulsineja rašė:
atsiprasau, tai atvira diskriminacija. Geriau padarom atvirksciai. Vaikinams po gele, o merginoms po
[/c
Banginukai! … Uzkit, uzkit uliavokit, ir musu , kurie sirdimis su jumis, nepamirskit!
O dabar - nezinau kaip ir siulyt, kad diskriminacijos nebutu…
Dulsineja-o gal visiemes ir visomms- nesipykstant pasibuciuoti ir - prasau personaliai - po ir
kartu?
geros, smagios sventes!