Nedviprasmiskas klausimas
Kodel kai vyras nueina i kaire, moterys sako na ir ka tu ten naujo radai, pas visas tas pats, nebent isilgai, ko neesu mates. Bet galiu su visa atsakomybe patvirtinti, kad tikrai ten pas visas ne tas pats. Ir tikrai galiu pasakyti, kad skirtinga pradedant kompresija jei taip galima issireiksti, ir baigaint sukuosena, ir dar ivairiais faktoriais.
P.S. Cia ne mano asmeniniai pastebejimai , o bendrai po pasedejimo su vyrais tokia tema atsirado. Ir manau, kad niekas sito nepaneigs.
…nu taigi net ranką pakeitus,skirtumas yra…
O tai daugiau niekas ir neistriga atmintin?
Ka jau tep viską žinai, negi da čia su tavim ginčysiuos… Ale i pas vyrus toj vietoj ne tas pats- i šukuosena i kompresija i da… I šitą be jokių pasisėdėjimų su moteriškėm galiu pasakyt
O kaip pas vyrus gali buti kompresija?
TILIA, ale gabaritai kiti …
Pas vieną tep… tep…tep. O pas kitą-žiūūūūūūū i viskas…
Tai i sakau, kad dviejų vienodų nėr…, o jei da kampus stovėsenos pamatavus… aibė gautųsi
pas moterys pizutes randasi 3 lygmenyse .Man labiau patinka kurios labiau per viduri ,bet kai kada reikia ivairoves ,todel su dideliu malonumu tenkinu aistra ir su tomis kurios turi kituose lygmenyse
Na tu cia suintrigavai, o koks turi buti kampas, kad daleiskim tau patiktu?
Eisiu pasimatuosiu.
Vyrai patys apie save mazai zino
tai, kas glamonejama, tiesa sakant, nera lieciama. glamone siekia ne lieciant patiriamo rankos svelnumo ar siltumo. kaip tik glamones ieskojimas yra jos esme, nes glamone nezino, ko ji siekia. sis "nezinojimas", sis pamatinis chaotiskumas glamonei esmiskas. tai tartum zaidimas su kazkuo, kas slepiasi, zaidimas be jokio projekto ar plano, zaidimas ne su tuo, kas gali tapti musu ar mumis, o su kazkuo kitu, visuomet kitu, visuomet nepasiekiamu, visuomet ateisianciu. glamone yra tos grynos ateities be turinio laukimas…
Nuuuu, nuo stovėsenos kampo (aišku, jei jis ne -90) nelabai kas priklauso, o to labiau, kad geram vaizdui susidaryt reikia ir kitų faktorių…
…mane veža,kai makšties raumenys treniruoti,irmoka
jais naudotis-atrodo daug rankyčių masažuoja…
…o kitai įkiši-kaip į viedrą…
vyrai nueina i kaire todel kad i desine pabosta.o del tu skirtumu,tai jokiu abejoniu nekyla,juk vis mes skirtingi.bet tie "agregatai skirti tam paciam" nebent juos naudoji ne pagal paskirti
Kaip sakoma niekas uz liezuvio netrauke, sakyk apie faktorius, gal ir pravers gyvenime
Je… nuuu… viedrą…. Kaži kap tę su gabaritais, kad tep pasiklysti…
Tai gal zvambalas vos matomas tai ir stikline viedru pasirodys
va bootent kaip su gabaritias,kad net vaikinukai pasiklysta?
Ka norėčia pamatyt kampą pirma pats turi patikt, nes jei šiaip sau- tai joks kampas nepadės… Paskui nusirengus vaizdelis turi irgi gundyti(triusikėliai… nu nesakysiu kokie, ne tavo reikalas, nebent iš viso be jų…
) Va, o paskui turi ir turinys nieko sau būt(85-95 laipsnių ribose), nes tikrą kokybę įvertini tik išbandęs praktikoj
(net sukaitau…
kas čia dabar man užėjo
)