Necenzurinis zodynas siu laiku jaunime
Na tai kokius jus naudojate necenzurinius zodzius siuo laikotarpiu , dabar gali isgirsti pirmoka saukenti EIK TU PI… (atsiprasant) , taigi siu laiku jaunimas pavaro
peeeep, dar kartajs peep ir dar peeep peeep peeep…
o jej rimtaj nesu megeja kejktis nebent jau labaj suerzina…
bet ir taj tada labiau rekiu ir statau ta zmogu i vieta negu kejkiuos
Nesikeikiu. Nors kartais išsprūsta koks vienas kitas 
šiaip nesikeikiu 
Nors anksčiau keikiausi kaip vežikas
Šiandien mūsų mokykloje buvo mentė, kuri paaiškino, kad jeigu tave beiskeikiantį viešoje vietoje išgirstų koks mentas, tau gali iškelti baudžiamąją bylą
Tai va, brangieji, keiktis beje yra labaj negražu
Mjau…
na as dazniausiai sakau eik tu na… paskui bl’et na daugiau tai nelabai nelabai ir aplomai as labai nedaug keikiuose…
Keiksmazodziai - 1/3 mano zodyno ir as tikrai nesu tuo patenkintas
Keiksmazodziai kaip rukymas - jei pradedi, tai paskui sunku mest
Jo siais laikais tai pirmokas jau zino visus senuosius keiksmazodzius ten tuos visus eiktu na…,gėjus ir t,t,
Vat vat
baudziamaja byla??? idomu uz ka? lietuwiu tautos garbes ir orumo izeidima?
nu ir pawaro tie mentai
issprusta issprusta… o tuomet jau busena atitinkantys keiksmazodiziai bei ivairus pasiulymai bei epitetai.
as keikiuosi tik tada kaj jau tikrai stabiliai kas nors sunervina!!
shiaip labai nemegstu kompanijos kur daug keikiasi…fe…
na bet prisipazhystu, kad ir man ishsprusta bet jei ishsprusta, tai stengiuosi kad kuo mazhiau zhmoniu girdetu
siaip tai dazniausiai priklauso nuo situacijos…o dabar pradejau keiktis kur kas dazniau nei anksciau…ir tikrai galiu pritarti, jog tai yra labai negrazus iprotis…
taigi dabar stengiuosi kuo maziau keiktis ir rodos kol kas visai neblogai sekasi…
anksciau keikdavaus… kazkaip uzeje buvo… dabar stengiuos kuo maziau bet issprusta vis…kai kas nors sunervina tarkim… arba siaip uzplaukia.
o siaip anksciau nezinau del ko keikiaus [maza kvaila buvau] bet kazkaip negrazu pasidare… ir dabar kai pabuni in company kur kas antras zodis keiksmazodis… o fainiausia tai zinoma kai eini gatve ir koks septynmetis surekia: "kulwa tu", o jo vyresni draugai juokiasi salia…
. toki gatves vaikai… o po to ir ipranta.
beje neperseniausiai pasiskaitinejau loga kur pries metus as susinervinus snekejau… jezus marija… kosmaras kazkoks… nu aciu dievui dabar taip nesneku
nzn nzn … ejau shiandien gatve paskui mane pirmokaj ejo bet zhodziu moka tajkajp zonoj pabuvoje [;
uij paprastaij keijkiuosi ir pzdc kad dazhnaij…
…
nebent administracine byla, bet ir tai abejojiu
stengiuosi nevartot
nes kažkaip net klaikiai atrodo kai ejna merginos gatveje ir pirmo žvilgsnio gražios ir visokios kitokios…
bet kas antras žodis peep… o dar kai dabar jau ir pirmokeliai daug "gerų" žodelių moka…
Ash tai keikiuosi gana daug, bet mane nervina, kai keikiasi kiti, ypac mano meile . Dazniausiai keikiuosi, kai bunu su draugem. Mes ant bajerio pravardziuojam viena kita Pyzdom, Pindom ir tt. O jei kas sunervina, tai pasiunciu na*uj. Arba ishpravardziuoju vokishkai.
Pritariu…