Necenzurinis zodynas siu laiku jaunime

Necenzurinis zodynas siu laiku jaunime

Na tai kokius jus naudojate necenzurinius zodzius siuo laikotarpiu , dabar gali isgirsti pirmoka saukenti EIK TU PI… (atsiprasant) , taigi siu laiku jaunimas pavaro Cha cha

peeeep, dar kartajs peep ir dar peeep peeep peeep…
o jej rimtaj nesu megeja kejktis Šypsena nebent jau labaj suerzina… Šypsena bet ir taj tada labiau rekiu ir statau ta zmogu i vieta negu kejkiuos Šypsena

Nesikeikiu. Nors kartais išsprūsta koks vienas kitas Drovus
šiaip nesikeikiu Drovus
Nors anksčiau keikiausi kaip vežikas Baisu

Šiandien mūsų mokykloje buvo mentė, kuri paaiškino, kad jeigu tave beiskeikiantį viešoje vietoje išgirstų koks mentas, tau gali iškelti baudžiamąją bylą Apakęs
Tai va, brangieji, keiktis beje yra labaj negražu !!!

Mjau… Žvaigždė

na as dazniausiai sakau eik tu na… paskui bl’et na daugiau tai nelabai nelabai ir aplomai as labai nedaug keikiuose…

Keiksmazodziai - 1/3 mano zodyno ir as tikrai nesu tuo patenkintas Ne
Keiksmazodziai kaip rukymas - jei pradedi, tai paskui sunku mest Cha cha

Jo siais laikais tai pirmokas jau zino visus senuosius keiksmazodzius ten tuos visus eiktu na…,gėjus ir t,t,NekaltasCha cha

Vat vatTaipCha cha

baudziamaja byla??? idomu uz ka? lietuwiu tautos garbes ir orumo izeidima? Juokiasi
nu ir pawaro tie mentai

issprusta issprusta… o tuomet jau busena atitinkantys keiksmazodiziai bei ivairus pasiulymai bei epitetai.

as keikiuosi tik tada kaj jau tikrai stabiliai kas nors sunervina!!

shiaip labai nemegstu kompanijos kur daug keikiasi…fe…Veee
na bet prisipazhystu, kad ir man ishsprusta Taip bet jei ishsprusta, tai stengiuosi kad kuo mazhiau zhmoniu girdetu TaipBlogai

siaip tai dazniausiai priklauso nuo situacijos…Mirkto dabar pradejau keiktis kur kas dazniau nei anksciau…ir tikrai galiu pritarti, jog tai yra labai negrazus iprotis…Flirtastaigi dabar stengiuosi kuo maziau keiktis ir rodos kol kas visai neblogai sekasi…Cha chaLaimingas

anksciau keikdavaus… kazkaip uzeje buvo… dabar stengiuos kuo maziau bet issprusta vis…kai kas nors sunervina tarkim… arba siaip uzplaukia.
o siaip anksciau nezinau del ko keikiaus [maza kvaila buvau] bet kazkaip negrazu pasidare… ir dabar kai pabuni in company kur kas antras zodis keiksmazodis… Blogai o fainiausia tai zinoma kai eini gatve ir koks septynmetis surekia: "kulwa tu", o jo vyresni draugai juokiasi salia…VeeeVeeeBlogai. toki gatves vaikai… o po to ir ipranta.
beje neperseniausiai pasiskaitinejau loga kur pries metus as susinervinus snekejau…ApakęsApakęs jezus marija… kosmaras kazkoks… nu aciu dievui dabar taip nesnekuAngelas

nzn nzn … ejau shiandien gatve paskui mane pirmokaj ejo bet zhodziu moka tajkajp zonoj pabuvoje Gerai [;

uij paprastaij keijkiuosi Cha cha ir pzdc kad dazhnaij… Nežinau

nebent administracine byla, bet ir tai abejojiuLiežuvis

stengiuosi nevartot Ne Apakęs nes kažkaip net klaikiai atrodo kai ejna merginos gatveje ir pirmo žvilgsnio gražios ir visokios kitokios… Cha cha bet kas antras žodis peep… o dar kai dabar jau ir pirmokeliai daug "gerų" žodelių moka… Piktas

Ash tai keikiuosi gana daug, bet mane nervina, kai keikiasi kiti, ypac mano meile Širdis . Dazniausiai keikiuosi, kai bunu su draugem. Mes ant bajerio pravardziuojam viena kita Pyzdom, Pindom ir tt. O jei kas sunervina, tai pasiunciu na*uj. Arba ishpravardziuoju vokishkai.

Pritariu…
Cha cha