Nebukim vieni per Valentinkę
Vasario 12 diena Los patrankose nusimato renginiukas NELIK BE POROS, gal sudalyvaujam? Berods GGsindikatas gros… ir dar kazkoks erotinis shou… gal visai nieko… gal vienisu studentciuku bus… hm… kaip manot, gal verta sudalyvauti?
nepatinka man tokie vakarai, kai dirbtinai esi verciamas ieskot poros, nes tipo jei liksi "be poros" tai tu jau kazkoks nekondicinis
na nzn
pilna nevykeliu kur normalia merga rast?
juk nuejus galima sutikti ir nedirbtinai kaip tu sakai. ka galima zinoti kur tas isrinktasis tavo yra o gal jis kaip tik ten ir bus. juk reik kiekvina "sansa" isnaudoti
Gal but bet taip pat gali susitikt troleibuse, gatvej ir panasiai
geriau su draugais eit i koki kluba…specialei ieskot kazko tai cia nevariantas…
na taip
nu nzn busiu vienas be poros nenumirsiu
gal koki bizniuka dar prasuksiu
pinigai jega
su jais daug ka gali nuveikt
bet neviska gali nusipirkt
respect tiems kurie save gerbia ir neparduoda draugystes uz $
aj,ash taj man atrodo sutiksiu valentinke su buteliu rankoj…o paskuj eisiu linksmintis…pashokt,padurniuot ir pan…bet taip noretusi su vaikinu atshvesti…ech,deja galimybiu nera…
zuze rašė:
aj,ash taj man atrodo sutiksiu valentinke su buteliu rankoj…o paskuj eisiu linksmintis…pashokt,padurniuot ir pan…bet taip noretusi su vaikinu atshvesti…ech,deja galimybiu nera…
As ir taip pat - su buteliu rankose, o tada - linksmintis eisiu… Noreciau su mergina, bet nera galimybiu… Taip kad vasario 14 vakare geriau i gatve neeikit niex, nes as prigeres isvaziuosiu
e tu as isvaziuosiu i gatves tik ibrezk mano masina tai kalbesiu su tavo draudimu
na o siaip ta diena man egzaminas noresiu pailset ir issimiegot
nieko ipatingo neveiksiu
kiek iejimas studentam i tas patrankas gal ir reiketu apsilankyti, nuo mokslu pasiblaskyti
kam tau tu patranku atvaryk pas mmane ir nebebusi vienisa
remiga’ rašė:
kiek iejimas studentam i tas patrankasgal ir reiketu apsilankyti, nuo mokslu pasiblaskyti
tu cia kam man?
****as tos patrankos, durnos mergos ten renkasi
nieko nzn apie jokias patrankas as sergu man viska skauda galiu arba mokytis arba telika ziuret
tegyvuoja…
einu pailset nuo gyvenimo ispudziu
remiga’ rašė:
kiek iejimas studentam i tas patrankasgal ir reiketu apsilankyti, nuo mokslu pasiblaskyti
viso labo tik 6litukai!!!
ciakas rašė:
kam tau tu patranku atvaryk pas mmane ir nebebusi vienisa
taigi cia vasario 12 diena bus, o jei nerasiu niekjo ta diena tai pas tave ateisiu
RockNroll21 rašė:
****as tos patrankos, durnos mergos ten renkasi
tik ne vasario 12 diena, nes manau tom vistom g&g sindikataz ne prie sirdies, o jeigu grotu PIKASO tai gaidys renginys butu, bet vistu atsaknciai…