Neblogai
ubagss esi?
Cia gal kas pasikeita ? ziedas lygekreti sankryza gal pavyrto nuo kazkada ? kazkaip pramazinau
pabandziau paspresti ant bairio autotestai.lt/ testuka,perziurejus klaidas idomus varijantas pasidare man cia
Cia faktas kad priprate prie savu ziedu ir ten visuose savos taisykles,vienur pagrindinis,kitur jau salutinis,bet pats faktas kad ziedas,tai lygreti sankryza tipo ? tipo ziedu vaziuojantis turi duoti kelia ?
nezinau gal
savo daro,bet man cia vis tiek kazkas ne taip
Celė isgerk ramiau bus
kad cia butu oho oho nera,bet pats principas,ka per klausimus uzduoda kur mokosi KET pirma karta…klaidina pievom savo kaip gali,aisku neriek mokytis is bet ko,bet aplamai jei karta sukurai savo programele,tai taip sunku tokias durnas klaidas istaisyti ? nu buvo ir bus beda daug kam zieduose
)) bet dar taip subalamutyt kitus,tai is vis negrazu
nelabai įsivaizduoju kas tu toks, Andrew, bet patarimų iš tamstos neprašiau, tad “atšių”
aš tai manau, kad pas ką mašina kietesnė, to ir pirmenybė
issiblaivyk
aš negeriu p.s. pirkit mano mg, nes emigruoju į slab sitį
Tai, kad čia viskas tvarkoj su programėle ir klausimu. Motociklas turi duoti kelią. Arba tikrai alaus per daug išgėrei, arba esi žiauriai nepastabus. Nes dažniausiai “prie priprastų tavo žiedų”, būna dar vienas ženklas: “203, duokite kelią”
facebook.com/events/499591496761323o blia, o aš galvojau, kad kaune tokių nuotykių parkų daug, slabotkė, šančiai ir t.t.
trulikas> ne tau sakiau.
Normalu cia, zenklo apie pagrindini kelia nera? nera, tad galioja kliutis is desnes taisykle
Tai kad visu pirma masina neuzvesta,aBsukos ant nulio.Kur tu nori vaziuot
cia start\stop sistema. pristabdyta kol galvoja vaziuoti ar praleisti.
Na jei pries zeida nera jokiu zenklu - tada kliutis is desines. Kaune pamenu tokie ziedai buvo, vazioji ziedu ir visus ivaziojancius turi praleisti . Gal dabar jau pasikete, nes seniai jau nebuvau.