Nebeveikia WAP’as PADEKIT!
Nesupratau kame problema, Naudojuosi Cx65, ir narsiau intike, poto uzejo i didesni weba, kuris ne wapinis visishkai, jame buvo virs 100 paveiksleliu man krove juos 5min gal ir pradejo irasinet juos i moba, tada vel palikau kraut, o po kiek laiko man ishmete, kad nutruko CSD rysys Ir paklause ar dar bandyti atnaujint, as paspaudziau No ir taip 2 kartus, ir viskas… O dabar bandau Ieiti i GPRS, taj man raso: CSD rysio klaida arba skamb. blokuojamas. Please padekit ,nebezhinau ka daryti
Xaxaxa
Xaxaxa
per csd ejai,tai yra uz minute mokejai,patikrink saskaita ji bus pasibaigus
cia geriausias bajeris vaikeli,ejai per csd,minute kazkur 40ct/min. kai saskaita baiges tave atjunge
nu *skylė* kaze, man automatishkai shita sh parinko ir prisijungiau, net demesio neatkreipiau… Bet aciu dievui buvau pries tai uzhsisakes WAP SAVAITE, taj turiu savaitei wapa dar… kaip man pasikeisti, kad jungtusi per GPRS ir panaudociau ta uzsisakyta savaite? kaip ten nusistatyti, kad eitu per GPRS? nes blem toks pravalas
kokia korta pas tave ir kaip uzsisakei? tu gal ne gprs isvis uzsakei
Nustatymuose neirasyk csd nr.
Nustatymuose neirasyk csd nr.
va jau ishsiaiskinau problema, uzhsisakiau per Labas korta savaitei GPRS, bet moboje jo neijungiau, taj ir iejau i GPRS, net nepaziurejes, tai per CSD visa saskaita ishvaikschiojau, o poto ziuriu, kad nera GPRS ikoneles, nueinu i nustatymus ir randu… gaunasi ragas, kad nebuvau isijunges kai narsiau
Sokoma, kad naudingiausia mokytis is svetimu klaidu… Bet dazniausiai pasimokoma (jei) tai tik is savu. Tavo laime. kad naudoji laba ar ka tu ten, o ne abonenta… O tai paskui lietum atstovybej asaras klausdamas is kur isknist > 200lt (realus ivykis, matytas prie pora savaiciu - panike irgi su csd prisizaide…).
Akys reikia dazniau plaut,ir pries ka nors darant pagalwot,ar teisingai darai ar nepraleidai ko nors.Atidziau reikia…Taip ir atsiranda tokios temos…
Akys reikia dazniau plaut,ir pries ka nors darant pagalwot,ar teisingai darai ar nepraleidai ko nors.Atidziau reikia…Taip ir atsiranda tokios temos…
xaxa