Nebeveikia cd-romas
kazkas jam atsitiko: idedi cd, prasuka, tada kai atidarai rodo kad tipo tuscias kompaktas. gali tai but lazeris kaltas ir ar ji galima kaip nors remontuot (girdejau kad sukeliant itampa kazkokioj varzoj, kai buna pasilpes) ar jau pakast po zemem?
pirma pabandyk kitam kompe, pakeisk kabeliuką, perašyk firmware. jei niekas nepadėjo - kask kur nori. kad ir į naminių gyvunėlių kapines. gal atgis
as patarimo noriu o ne paistalu jei neapsimoka taisyt tai taip ir sakyk.
rankoj neapturėjęs patarimo gero neduosi. turėk tai omenį
man taip buvo. tai isardziau ir pravaliau begius kur lazeris vaiksto. dabar jau gal puse metu veikia.
ar su visais cd taip? jei su keliais vieno gamintojo, tada nieko nuostabaus - turbut pataikei ant brokines partijos, o jei dar su tuo pat cd-r irasyti tai greiciausiai taip ir yra…
ar su VISAIS cd tokia situacija?
jei su visais cd, tai pamegink idet bootini cd ir uzsikraut… jei krauna, perinstalink windows (greiciausias variantas, bo nereik galvos sukt ir ieskot slieku) jei nekrauna kask po zemem ir dvi dienas negerk - pirk nauja
sekmes
Greiciausei,kad jam jau viskas,jai garantija nepasibaigus nesk pakeis ant naujo…
deja jau jam garantija pries puse metu numire as anksciau buvau girdejes kad liteon’ai yra prastokos kokybes,na bet negalvojau kad taip yra is tikruju, na bet kita vertus gan ilgokai jis man tarnavo (ir gan sunkiomis salygomis
).
Dabar CD-Rom nebrangus,pirk nauja ir nesuk sau galvos
tai ar bandei jau su bootiniu cd?
ai … pirk nauja (nera brangu)… arba pabandyk pravalyt
nu nenorejau kurt naujos temos, tai paklausiu cia:
vat pas mani cd-rw samsungas. Viena kart uzsimiegojes imeciau kompakta pries tai nepaziurejes, kad ten vienas jau yra ir uztrenkiau stalciuka. nu to pasekoj dabar idejus kompakta viskas ciki, bet kai apsukos leteja tai toks garsas kai kad kompakta isuktum ir parketu paleistum, o jis vis lekia, lekia… burgzdamas
Tai va, gal kas turit kokiu pasiulymu, kaip sita nesklanduma pasalint
buciau dekingas
Nu tai negi niekas minciu neturit?
…Gal nauja tema reik sukurt?..