nebera

nebera

is vokieciu buvo, i vokiecius ir grizta Labas

Galvojau, kasko bizniui tik tinkamas.

vietoj jo kažką pirkaisi lyg. Visdar nesakysi ką ar jau pasakojai tik aš praleidau? Cha cha

Šiaip man patikti Taip

ir man jis patiko Apkabinimas tik pinigu jau butu reikeje pradeti kisti, o dar po to kokius 3 metus tureti vis viena butu man pabode - as ne nakcius, kur su cadziu apsizenijo Cha chane vietoj jo, bet nupirktas daiktas patvarkymui/parestauravimui, tai parodysiu, kai jau bus i ka ziuret Mirkt gauti pinigai ir bus ten nukreipti

Šian visą kelią Druskininkai -> Vilnius Valiukevičius su nauju X5 ant uodegos prakabėjo (metų automobilio rinkimų), tai turiu pagirti, gyvai Xas su M abviesais tikrai gerai atrodo. Gerai

reikejo jo stabdzius patikrint Juokiasi

nieko nieko tas caddis. Tame kainos segmente super, būtų buvę smagiau patestuot kai pakaba pilnai ok Cha cha

Ma rodos ans paC butu sustojes, be vadylos pagalbos Cha cha

ta ir reikejo patikrinti Šypsena

kažin ką pardavėjas galvojo šitą begemotą tempdamas pardavimui:autoplius.lt/skelbimai/cadillac-xts-3-6-l-sedanas-2014-benzina s-7560395.html Cha cha

bet grazus suka Cha cha

man šitas nelabai, CT6 tikrai geriau atrodo:car-revs-daily.com/2015/06/30/2016-cadillac-ct6-colors/

Nors man Veliukevičus nepatinka, bet reikia pripažinti, kad normaliu atstumu ir neerzinančiai kabėjo ant uodegos. Cha cha Netikrinau stabdžių, pilnas galas pagiringų stiuardesių buvo. Cha cha

Realios sanaudos 10l Girtas melagiuks

vairuotojo sanaudos nebent Juokiasi

Sveikinu pardavus TaipAš bandysiu tėvo astra pardavinėti Taip

truputi uztruko, keisti siule i bet ka, visokiu uzsieniciu su ivairiais lukesciais buvo pilna, zodziu, tai buvo procesas Juokiasi

Bet turbut dar niekas negavo pasiulymo keisti i vandens motociklą, su uzkaltu motoru Juokiasi