nebėr

nebėr

dar yra biski

Galiu pasakyt, kad Vilniaus policininkai žymiai atlaidesni nei Šiaulių. Cha cha

tai jau nosies nebegalesi krapstyt prie sviesoforo stovedamas ar kur cia beda?

huntero, nelabai tu suprasi, kad šitos plėvelės šilumos i salona neprileidžia ir atspindi UV.

bet tai keista kad pristojo, juk cia plevele beveik skaidri, koks cia tamsinimas

Dvigubi langai ir plėvelė 15procentų Cha cha mentai matavo pralaidumą 38procentai Šypsena

Romka - a tu is lauko paziuretum

nepanasu i dvigubus langus

nap - aj aj, silumos neprileidzia. gal dar ir nuo kulku saugo? o jau UV spinduliai tai tiesiog zudo… pas ka tokios plionkes nera - pzdc, nuo siluminio smugio ir UV spinduliuotes.

dvigubi langai? Apakęs

huntero, kam tiek sarkazmo? Šypsena mašina ŽYMIAI mažiau prikaisdavo palikta ant saulės Špyga

Tai juk matosi krastai kokie.dvigubi langai Labas

nap - kondicionierius tam yra. o jei reikia tokiu “privalumu” - arba turi atsegt litu uz leidima arba atsegineti kaskart… buvo daug diskutaciju apie tamsintus priekinius soninius juk ne karta. priverte nusilupt? Šypsena nieko, priprasi Cha cha

tai, kad ploni cia,atrodo tikrai, kad viengubi

gal aš ne taip isivaizduoju, kas yra dvigubi langai Šypsena bet ten yra stiklas plevele stiklas Mirkt

matos kad cia plonas stiklas kaip ir pas mane seskei

nesuprantu tokio tamsinimo… jei nori nuo saules… yra pilnai skaidri pleve, kuri dar ir nuo smugio apsaugo, kad stiklas ensubiretu… o jei tmasint tai jau maximaliai, bet tada reik doleriu veziotis arba draugu geru tureti Šypsena

tai kad paprastas skaidrus stiklas nepraleidzia UV ;] reklamu aukos

sitai prie mano akiu “leidima” israse autogidas.lt/skelbimai/audi-a8-sedanas-1995-0119373084.html Juokiasi