Nebepirksiu kaunietisku acme CD-RW! Jau 3 CD-RW nusilupo!
o prie ko ble Kaunas tau? Nebeturi ant ko varyt gal jau? Nusilupa jam… gal del to kad grabalioji rankom kur nereikia per daznai?
Esu irsirases per 40 acme disku ir visi
man irgi per daug problemu nebuvo su acme cd
Seip nesu turejos visiskai jokiu bedu su acme’s cdrw 4-12. Rasau daznai (kartais kelis kartus per diena) ir nieko. 3 turiu, visus jau > puse metu droziu ir nieko… veikia taip pat, kaip ir katik parnesti is pardes… O vat su princo vienas rw irasytas 4ta karta tapo cdR
… Gal tamsta su svitriniu dulkes valai ar koki gala? nes seip kad nusiluptu tai man buvo tik kelis kartus (nepamenu kokie tai buvo), ir tai tik po intensyvaus kepinimo saulej…
Tai greiciausiai taip ir bus, kad kokia brokuota partija… kokius ten uzsienietiskus perki ir kokio greicio?
Hmmm… tikrai neturiu problemu su Acme CD/DVD… nes neperku as to sh… Verbatim 4ever!
Oi oi - kokie mes gudrus, nes kaimyno brolio vaiko draugo pusbrolis sake kad verbatim yra gerai o tai kas lietuviska (siuo atveju acme ir tai tik pusiau,atrodo) yra sh… deja ir su verbatim visokiu bairiu buna… nuo partijos priklauso. Visur ir visada yra broko - tik vienur daugiau o kitur maziau jo pasiekia pirkejus…
Naudoju Acme CD-RW jau kokia puse metu ir viskas OK…
Na tik nereikia. Turejau laimes isbandyt acmes produkcija. Aciu, nebenoriu. Ir jei uz ta pacia kaina gaunu ir acme ir verbatim CD-R - tikrai spjausiu i patriotizma Kalbant apie DVD - geriau mokesiu +5 Lt, bet greitis bus 4x, o ne 1x.
Prie ko chia kaunas?! Gal kad gamykla i vln perkeltu tai atrodo, kad jau kokybe butu pasaka?! Jei nemoki naudot tai ir lupinejasi, tik nesuprantu kas tau gali nusilupt
Rašiau tik ką verbatim x48 ir acme x40, tai acme padėjau į kibirą, gal mano durakas teac čia durniuoja, nusipirkau š. tai dabar vargstu.
RAshiau i Acmes cd-r.Kol nieko su jais nedarai, tol OK. Truputi saules gauna ar ka ir viskas. Vienas nusilupo. Vienas nuo saules parejo nors nebuvo kazhkur labai ant jos laikytas
hehehe - amzybas gynejas
nusilupa virshutinis sluoksnis nebepirma kart zmones skundziasi
tai kad ben jau su RW - reijkalu nebesinori tureti, o kas del brokuotos partijos irgi nesvaikit - pirmieji tokie pozymiai isryskejo pries puse metu - tai nejau vel boga partija ??
Ash kaskada is maximos buvau trys acmes cd-rw nusipirkes pirmi du uzhsilenke per savaite po kokiu 8 panaudojimu, o vienas jau kaip puse metu drozhiasi. Matyt pas juos brokuotu partiju pasitaiko. O pvz.:verbatim ar memorex dar nekarto nebuvo blogu. Manau, kad lietuvaichiai siek tiek chaturos varo.
Su CD-RW ir aš turėjau problemyčių. Bet va dabar pirkau DVD-R ir DVD-RW, tai pasirinkau ACME. Nežinau ar klaidą padariau, bet labai patiko įpakavimas , o ir kaina maža. Šiaip žmonės kalbaa, kad visai nieko, bandysiu
Turiu apie 20 vienetu Acme CD-RW disku 4x-12x
Visi dirba jau ne pirmas menuo ir puikiai.
Birzuose "Kibiru pasaulio" filiale jie po 2.80Lt
Pigiau grybu…
O jei net nusiluptu…
Kol kas as "Uz Acme"
o siaip DVD-R acmes yra ties patys princo jei ka. Buvo partija papuolusi netgi su mazais uzrasiukais salia centro, kad tai princo, o ant virsaus ACME uzsstampuota ) dabar mazylius panaikino, bet manau vistiek tie patys
Turiu ir viena acme RW normalei laiko
CD-R pas mane jau iskepta ACME koki 200 vnt.jokiu bedu nesu turejas,del CD-RW nieko negaliu pasakyti,naudoju Verbatim