nebekreipkit demesio.
nuo ko priklauso naujokas tu ar ne, ir kaip tai keiciasi? kaip supratau nuo zinuciu skaiciaus, bet tada kas kie zinuciu tai pasikeicia?
aciu uz atsakymus is anksto
naujokai yra naujokai , o nuo ko kejciasi as pats nezinau ir man visishkai px…
Jie ne ka geresni nei tu, as manau
Pilnatis rašė:
nuo ko priklauso naujokas tu ar ne, ir kaip tai keiciasi? kaip supratau nuo zinuciu skaiciaus, bet tada kas kie zinuciu tai pasikeicia?
aciu uz atsakymus is anksto
Noreti nedraudziama
o vis delto gal kam negail apasakyti, kaip pakeisti ta zodi naujoke i koki kita mane jis nerviskai veikia
statusas keiciasi nuo perlu skaiciaus.kuo daugiau ju turi,tuo tavo statusas aukstesnis ar pan.D.U.K.paskaityk
Žmonės nepykim ant naujokų! Pvz ir aš būdama naujoke klausiau ką reiškia perlai…
aciu uz supratima
gaidys is to viso kazkoks isejo
psix1 rašė:
gaidys is to viso kazkoks isejo
apie ka tu cia?
Mane tai nervina,kas is to tu naujoke ar dar kokia…sedek landziok visur (na bent as taip darysiu) ir viskas bus ok.Ir neverkslenk cia,kaip mazvaike!!!
lelytee rašė:
Mane tai nervina,kas is to tu naujoke ar dar kokia…sedek landziok visur (na bent as taip darysiu) ir viskas bus ok.Ir neverkslenk cia,kaip mazvaike!!!
Kad dauguma naujokų tokie kaip ir šita…
lelytee rašė:
pateėnkinta?
ka cia sukioji ta sikna!Matai tau gi ir kiti duoda namiokus,kad neverkslentum.Dar parodysi sikna-mergyt tu iskliucinta,ispiderastinta vaiksciosi!!!
man rodos susiradau priese,o tikejausi susirasti draugu!Na bet ir ju susiradau.Ai baisaus cia daikto!!!
HELEN rašė:
Žmonės nepykim ant naujokų! Pvz ir aš būdama naujoke klausiau ką reiškia perlai…
Niuz pykt neisiena, bet inirsis laikinas atsiranda Negi as buvau vienintele tokia naujoke, kuri nieko neklause,nes bijojo senuju bangieciu
A tokiu klausimu per savaite minimu 3 atsiranda (ne tik iki18 klube)
Atsiprasau kad as ne vienintele…
nu gerai as irgi naujoke ir kas is to ir paklausiu kai reike ir t.t bet elgiuosi zmoniskai priimu kritika normalai(truputis jos dar niekam nepakenke),o tu mazvaike uz kritika subinias rodai?
taip mergyt patenkinta is pat pradziu reikejo det geriau nuliudusi veiduka,negu subine!!!