nebekertu nieko nixyuja

nebekertu nieko nixyuja

Kur jos visos dingo? Siandien gal 10km kaip partizanas trankiausi (o xyujova bliaaaaad!!!). Tai 4-ias tesuradau. Viena ant vietos patvarkiau, kitos db duchovkej chilina. Nyksta?

Tokie kaip tu ir isnaikina Piktas

zinok geriau nei pusti. as antradieni ju priemes buvau. galvojau i savo kaima parsivesiu, ale Špyga. tik nuo zaliu biski mutina ant prichodo jei daugiau uzsimeti, reikia padziovint neaukstoj temperaturoj, tada lieka cystas muscaria. Girtasaugint jas pradet ctoli? tikiuosi uz musmeres i # neuzdarytu.

Aik tu spanguoliau Cha cha

Zemyna atsakou uz bazara, kad antradieni kepurele ikales buvau(bet vemiau, nes su alco maisiau). siandien tai tik taskus su degtuku nusirinkau ir ant liezuvio Taip Gerai. jas dviovyt reikia, nuo 80 iki 110C temperaturoj, ale kad ner juju. Žliumbia

Kai aisiu grybaut, butinai parinksiu tau Apkabinimas jei rasiu Nekaltas ir butinai turesi prie manes praryti Klasta

kad as padvesciau, jei neprarysiu Kanda! tiesa, sudziovink talkovai, vuo galetai tuocnai man parinkti. nebereiks barygu remti Piktas. tik shita, bazaras apie raudonaja. Špyga Cha cha

Tipo niekam nesakyt ? Nekaltas Cha cha

kepureles rek soodziovyt, sumalc, y y degtuku karaboka inpilc, tadu is ju galima lb skania i svejka arbatu virc. Mirkt ale tik nuo raudonu Gerai, nuo zaliu kryshka butu. Ignoruoju Angelas

Okai, ieskosiu tik raudonu Gerai Cha cha

liveinternet.ru/community/2420181/post94013728/ neapgautieji supras Gerai

O tą straipsnio dalį kur apie šlapimą, irgi praktikuoji? Juokiasi

pankai šūdų nesibaido (meežalų irgi). Špyga

pacys graziausi grybai Myliu

Jauciu, uz muchamorus uzdarytu ne i #, o i durnyna, kokioj vileikoj.

Varyk i Marcinkonis,tenju bbu neversi Taip Nustebęs