nebanginis

nebanginis

ypatingai retas atvejis kai neoriginalus drl’ai atrodo Gerai

VIP style Gerai

nixuja sibe, kajeniui irgi kazkas patinka Juokiasi

projektai.delfi.lt/sauguseismas/gedos-stulpas/gedos-stulpas-po- ratais-lendantis-policininkas-kamikadze.d?id=61173239kaip mentas lekia Juokiasi

Aertas>mane irgi nustebino Apakęs Cha cha

tevukas uzsimane instaliuoti DRL, dabar man uzduotis surast kazka maziausiai baisaus Cha cha

nezinau jei man nurautu stoga ir sugalvociau drl isidet,tai turbut yik vienas variantas…i halogenus grusciau

*kekšė* su draugeliu pabazarinau telefonu katik, jis i status isleke pries 1.5metu~, cia nesekmingai dare versla, sudege ir bla bla bla, mokesciai pradejo pist ir pan. Ten NT bendrovej dirba, vertina namus. Sake patikek manim, gaidynas ta lietuva. Nors lietuvoj pries 2-3 metus vazinejo su tauregu 07m~… *kekšė* gal pist lauk is to gaidyno? Nekaltas

koks tikslas lauztis i mano varguolio gmaila? i savaite kokius 2-3 kartus gmailas siuncia zinute, kad uzblokuota ir tada norint prisijungti atsiuncia sms ir liepia pasikeist slaptazodi, tipo is amerikes bando jungtis Ufff Nekaltasps. o drl nu nafik kai sugadina marke Apsvaigęs

rafi, tureciau proga pist i JAV tai metu viska ir pisu su mielu noru Apkabinimas

Rafis>o tau tipo tik dabar dasuto,kai draugas pasake? Cha cha…is esmes gaidynas visur,kai nera saibu…kodel manai tie visi turtuoliai netepa slidziu is lt? siaip kas liecia usa,tai be jokiu parkiu islekciau…giminiu dafyga atsirado ten,kviecia atvaziuot,mol padetu isitvirtint ir tt…tik tiek,kad ten jau turbut 2-3karta tie giminaiciai,tai bbi zino kaip butu Cha cha

visur gerai kur mūsų nėra Cha cha

jo, aftermarketinis drl yra visiskas skonio neturejimas Veee Ignoruoju

o kuo cia blogai? Neturime maisto, kulturinio gyvenimo, dviracio ? What a f…? Kodel bandome sokti auksciau bambos ?

siauliuose kur kartais sukiojasi gelikas juodas, bicelis islekes pries koki 10metu i rusija su statybomis verciasi, buves amerikej, bet bego ir sake gyvenime i ta darzoviu saly nevaziuotu, o va rusija sake belekaip jam rokas, o tuo, kad nx man patinka amerika, ne del litu, nors manau dirbant ten tikrai dideles galimybes

Rokas>vienas dalykas ir man asminis kas man cia blogai,tai klimatas…visa kita Gerai Blogai Gerai…siaip sakau,pasiklausau emigrantu…sako perku est ka noriu,uz busta susimoku,masina turiu,vaziuoju visur kur noriu…bled…as irgi cia taip pat gyvenu nu Cha cha

Viskas čia gerai, kai turi darbą ir uždirbi daug daugiau negu minimumą Juokiasi IšmoG nerašyt angliškai kai rašai lietuviškai Cha cha

va va, klimatas čia tai, man, yra minusas vienintelis Blogai

Yra zmoniu kurie prisitaiko prie esamos padeties, yra zmoniu kurie nori kilti i aukstuma, zingeidus. Ka tu lietuvoj? Pas mane imones vadovas *kekšė* su e53 x5 (2005m~) vazineja, imone tarptautine, didele Cha cha jav bomzas su x5 vazineja e53. Nueiti kazkur nera litu… Va draugelis sako jav i axuena kluba nuvaria, cigagoj cia, sake 200baksu sprogsta. Lietuvoj 500 Cha cha Cia su viskuom, iejimai, miltai, taksi, gert, tas anas… Na zodziu, kiti ir kaime gyvena, px jiems, i vilniu nevazizuoja… O mane tas kaimas slegia… Cia kad ir uzdirbtum normaliai litu, nebutu kur ju leisti Cha cha