Ne Valentinadieniui !

Ne Valentinadieniui !

sveskime draugai svente, bet ne sv Valentino

O kas bus, jei neklausysim, drauge? Cha chaCha chaCha cha

Tai kad man kiekviena diena kaip šventė.Cha cha

pakalnuteL siulo padaryt šią dieną ne švente-lakstykim viens pro kitą susiraukę, pikti, stumdykimės, jei kas neapdairiai po kojomis pasipins

Aš su tavim…guldžaiu aš ant tos šventės…

kadangi neturiu su kuo švęsti, ir man ta šventė pokvailė
bet tai tau, eixo, yra nors viena normali šventė?

Viena is paciu keisciausiai "svenciu" Nekaltas
Siandien net valgykloj burokai buvo supjaustyti sirdeles formos Baisu
net paprasiau ju man i lekste nedeti…
ir isvis, prisikabineja visi kazkokiu sirduciu ir laksto tarytum is meiles visiem butu vidurius paleide Ignoruoju

jau įsivaizduoju burokus, supjaustytus širdelės forma JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Sveskim…shiandien penktadienis, vadinasi namie bus kazhkas skanaus ir mes su dukra gersim arbata per shiaudeli… Va… smagu gi Šypsena
Ir kas smagiausia, tas pats bus ir kita penktadieni Šypsena Labas

O dar sako lietuviai ne burbekliai Baisu neduok išgert pavalgyt,bet kad tik ant tuo metu besidžiaugiančių savo pagiežą išlieti Blogai

Kokia pagieza…niu gi lai dzhiaugiasi… ir mes dzhiaugiames…tik savaip Šypsena Ir del savu priezasciu Šypsena

taip jau gavosi, kad aš gyvenime nei karto neturėjau per šia dieną su kuo švesti…todėl jos man nėra…Ne

o normalių švenčių žinoma yra…pvz kad ir Kalėdos…super… kažkaip viduje jautiesi kitaip…ir keista, bet gerai…Jūros šventė vasarą…nuostabu…linksma poilsis…daug žmonių, o tau nei vienas nerūpi tiesiog gera ir tiek…gal jūros oras…nežinau…Nežinau…bet patinka…o kartais šventė tiesiog be progos sau, namie mažytę švente pasidarai…draugai ateina…ka nors susigalvoji…na yra tų švenčių, nesu aš toks piktybinis prieš šventes…bet šitos man nėra…

man irgi taip jau gaunasi, kad kaip besiklostytų asmeninis gyvenimas,
tą dieną visuomet švenčiu viena
todėl tai atrodo taip normalu, kad nesuprantu žmonių, kurie sureikšmina tą dieną

AS pasipiktinusPiktas.Bl kaip galima nesvesti sitos sventes jums gal jau visai stogas nuvaziavo.Turbut raso cia vieni viensiai.Aisq jeigu neturi poros taiŽliumbia per valentino diena .Bet vistiek galima dziaugtis o ne sedeti usidarius namie su vilnonem kojinem ir su nosine ziureti TiTanika.Geriau nors ir neturint poros islekti i mokyklos diskona pasitusinti gal butent ten ir buten per valentino diena susirasi sau antraja puseApkabinimas.Sekmes beieskant!!! LabasMirktŠypsena

Gal is amerikes cia mus mokai?

o ko tu čia dabar raunies?
čia kaip tik visi atsipūtę, kaip kas nori, taip tas švenčia
niekas nesiruošia depresuoti dėl to, kad neturim poros.
Atvirkščiai, panašu, kad pati dėl to stresuoji, nors jei rašai apie mokyklos diskonus, tai aišku kokia pas tave situacija su amžium, o tuomet ir šiaip viskas aišku patampa

Nieko aš neniurzgu ir nesikabink prie mano Titaniko Cha cha. Esmė, kad man užsienietiškos šventės nepatinka iš principo. Kai turėjau draugą, mūsų nuomonės šiuo klausimu sutapo, mes švęsdavome Jonines, Gerai šventė, ir romantikos į valias. Bet kai visi lenda su tom liurbiškom širdelėm, klijuoja, nors ir nenori ir nenuima, kai pasakai, siutas ima. Kur dingo laisvė pasirinkti ką nori švęsti ir ko ne? Žinot, man patinka tokios tautos kaip prancūzai, kurie kontroliuoja kiek amerikoniškų filmų galima per metus parodyti, arba neseniai pranešė kad kažkokioje šalyje (nepamenu kokioje) liepė iš langų išimti visas širdutes ir panašias dekoracijas, nes tai ne jų šventė (na, buvo ir kitų priežasčių, bet…Cha cha)

tu tikrai shaunuole Cimberly
GėlėGėlėGėlėBučkis su Valentino dienaMirkt
o kitiems Meiles niekuomet nebuvo per daug Ypach jei tai dar Meiles diena . Tad nesnauskim ir shveskimGėlėTaip

Ot anksčiau, mano laikais, tai Joninės šventė būdavo. Visas kaimas mergas ant šieno kirkindavo.