Ne Toyota....

Ne Toyota…

…bet tepalo uzteko nuo Santariskiu kliniku iki Zirmunu Cha cha

gali del mirusio temperaturinio ryt dujas be proto? :?

JDMyoutube.com/watch?v=UoK8DaJRDaM&feature=player_embedded

Pavargęs motoras per tokį atstumą gali užkalt Nekaltas

Robi, kaip, jei tepalo yra? Mirkt

jei taip tepalą varo, iš kur jo bus ten? Jaučiu po 10min. tokio myžimo sausa Cha cha

siaip teisinga nuotrauka Šypsenadvi audi, surudyjes opelis ir sugedes japonas… taip kad zmones rinkites normalias masinas

Karteris prakirstas. O kai gazas dugnas - tepalas karterio beveik nepasiekia Cha cha

nebent…

lengvai pripaisytu mentai uz gamtos tersima 400lt Cha cha

daliwei, ar zinot kasnors kiek keiciasi dyzelio ro/tankis/turis priklausomai nuo temperaturos?

išvalysi bent?

canyonero.com/files/1335278343.gif

geras gif`as Cha cha

pas mane audej taip vaizdas budavo, kai begdavo vanduo per pompa Cha cha tai nafik, atsibosdavo, kai pastoviai belsdavo i langa geri pilieciai Cha cha

Man buvo per šalčius išpūte tepalą, greičiausiai tepalo alsuoklis užsikimšo ar kažką tokio porino. Tai leido per salnyką kur dedasi greičių dėžė ant variklio. Tai vis dapildavau, bet man tik lašėjo, nebuvo tokių šleifų Cha cha, o užgesinus motorą išvis nustodavo. Tai užkniso pylt, tai kai beveik nebelašėjo dar pravariau 100km+ kažkur. Nu ir pardaviau ant dalių Šypsena.

cia kad kelia atgal rastu

Tai kad japonai ir be tepalo be vargo vaziuoja Šypsena.

pas tevus vectroj dti pro kazkur vare tepala panasiai kaip cia,tik man reikejo skubiai kazkur vaziuot,tai ~90km suejo lygtais 11 ltr tepalo,aisku atrabotke pyliau Juokiasi