ne tojota
Rytais kartais sitaip masina su manim pasisveikina. Ir dar idomus dalykas, vietoj signalizacijos lemputes pradejo mirgseti desinys veidrodelis… bet gerai atrodo, tai netaisysiu
ir ne Ajlfa
i alfos remontus buvau daugiau sukises nei pati masina kainavo…
nieko nematau, kazkokia kose…
Sandman akumo paveiksliukas matos, tiek ir uztenka. nu dar parasyta ‘visit workshop’’
reikai keisti į lada granta.
Domo, kokia Ajlfa buvo ? Kokie metai? TIKRA rida? Variklis?
nu cia tas daugiau nei masina kainavo tai irgi salyginis pasakymas, jei uz 1000 pirkai man bumeris jei iskaitom ratus irgi antra masina atsistojo ant remontu
nuo kada ratai prie remontu skaitosi? ctdi, nustok svaigt
nu i remonta nesiskaito bet islaidos vistiek i masina nueina tai galima skaiciuot nemanau kad ten vien tik i vaziuokles elektros transmisijos ar variklio remontus kiso kad daugiau nei masina kainavo
Manam MB kuro dacikas uzgrybavo, sedziu rukau uzvedes, ziuriu is puses bako patapo 3/4 vel nusileidzia iki normos, ir vel pakyla iki debesu
^^^ pagaliau, po visu nesibaigiaunciu melavimu apie kuro sanaudas, atsirado masina kuri gamina kura
naujesnėse auto nėra kuro bake plūdės, rodyklė krenta pagal kompo duomenis, kas kažkiek laiko kuras bake “pamatuojamas” ir rodyklė atsistato į realią padėtį - man vienas mechanikas taip aiškino
pas mane turbut dar senesnio modelio, nes nera BC
akumas mazasis arba didysis