Ne kliutis kai kam
Buvo tema kur pakibau ant dugno,Kosmoz-as sake ivaziuotu i ta kalna ishsikeles savo citramona,na va ir tas “KALNIUKAS” jei ivaziuoja i sita kalna iskart kosmosui statu toreso litra
o cia kaip traktorius kuriasi ryte
videogaga.lt/video#dm.id%253Dview%2526dm.v%253Dooumzwf lcuqy pjzic
2Duslerkos
2 duslerkos reiskia Quatrro, kai acylupelys nezinot tokiu dalyku ka??? geda
na is foto neatrodo baisu… nors zinant kad tai foto tai realiai dvigubai staciau yra nei atrodo… jei razgona galima pajamti tai gali netycia ir uzpust i kalna kurioj cia pasaulio vietoj?
tai kad tu pats nezinau, reiskia kad 132 kw
pas mane 1 duslerka. Reiskia tiesiog del vaizdo ideti 2 pusasiai ir nepriklausoma pakaba i gala?
tai vat,kad foto neperteikia to statumo,stovet sunku net ciuozi i apacia cia VLN ant fabijoniskiu kalno kur sunu prieglauda
tai cia tipo paciam isikelt video?
EP
Duok ta kalna, jei ne su zylu, tai su tribute ilipsiu
quattre tai gi rodo p.s pasiruosk man litra brendzio
as per kvailas…man rodo kur ikelti ir klausia ar aš žmogus
qwatre si savaitgali varysim prie tapeliu pasivazineti… gal su mazdike prisijungsi? dar saslykine bus, keturratis… turetu buti smagumelis… tik dar nenusprendem sestadieni ar sekmadieni laiaks ~vidurdienis
MrC - bl, nezinau, negaliu pazadet RM - taigi bus litras jei uzlipsiu. Jei ne - as nieko nestatau - neparasyta
SUOMIS - manes irgi to klause
O muzikinis takelis OK - eminemas,hadavejus ir juodukai
quattre-dar neuzturejai to del ko vaziavom apziuret,nes laukiu kainos is vieno draugelio,skaiciuojasi uz kiek atiduotu,nes nebepatempia dabaigt
jau turiu, aciu nereikia
RM varikliu gama 4.2,2.5d,5.0,2.0d,6.0,1.7d… juokauju aisku
Armani-faktas,kad saliara niekad nebus taip kaip benzas man
Benzas yra Benzas