ne Hariui Poteriui

ne Hariui Poteriui Cha cha

Krikščioniška mokykla Australijoje uždraudė "Harį Poterį"

Vienas krikščioniškas Australijos koledžas uždraudė moksleiviams skaityti J.K.Rowling (Dž.K.Rouling) knygas apie Harį Poterį, nes jose aprašomos berniuko burtininko stebuklingosios galios yra "blogis", trečiadienį pranešė mokyklos atstovai.
"Knygose apie Harį Poterį kerai vaizduojami ir propaguojami kaip normalus dalykas, bet tai nėra tos vertybės, kurias mokykla nori įskiepyti jauniems žmonėms", - sakė netoli Melburno įsikūrusio Maranatos krikščioniškojo koledžo direktorius Bertas Langerakas
"Krikščionybėje raganavimas ir magija laikomi blogiu, ir jau pasirodė nemažai pranešimų, kad vaikai, prisiskaitę šių knygų, į pagalbą bandė pasitelkti užkeikimus. Tai nėra tas požiūris, kurį norėtume palaikyti", - sakė jis.

Kilus susirūpinimui iš konservatyvios mokyklos bibliotekos buvo pašalintos visos knygos apie Harį Poterį.

Pasak B.Langerako, mokiniai ar jų tėvai nesiskundė dėl šios vaikų pamėgtos sagos, tačiau mokyklos bibliotekininkai nusprendė, kad knyga nėra tinkama krikščioniškos pakraipos koledžui.

"Kaip subrendęs skaitytojas galiu atskirti fantaziją nuo realybės, tačiau vaikai dar nesugeba to padaryti, todėl jiems iškyla pavojus", - teigė mokyklos direktorius.

"Haris Poteris nori tapti kuo geresniu burtininku ir šios jo pastangos skatina kerų bei magijos praktikavimą. Tai yra blogis", - pažymėjo jis.

Cha cha wa taip … blia reikia ir Lietuvoj uzdraust

Visiškai teisingai. Paklaustum lietuviško kunigėlio nuomonės, tą patį pasakytų. Visokie burtai - velnio darbas Cha chaCha chaCha cha

Aišku… Dar privis visoj Australijoj raganų… Cha cha

Vistiek vaikai neismoks kas parasyta tose knygose…Tai kam reikia jas uzdrausti?

Juokiasibutenet…kas nemelas, tas tiesa…LiežuvisCha chaGerai

Idomi naujiena Nekaltas Cha cha

Ant lauzo ta velnio ismisla!!!sudegint!!!neskaitykit vaikai knygu!!!Juokiasi

o as turiu nusipirkus visas hario poterio knygas,bet tikrai nesiimu raganavimo,maza to esu labai tikinti krikscione,o hario poterio knygas man atsipalaidavimas ir laisvalaikio praleidimas.

ir dar multiku bei filmu neziurekit…LiežuvisCha cha

ŠypsenaJuokiasi

dabar zinosiu reiks saugotis hario poterio knyguCha cha

uz tai busi apkaltinta velnio propagavimu
ir sudeginta ant lauzo Cha cha

Jo Dievas ji tuoj nubaus kai kirs zaibas i galva … Juokiasi

Tas Haris Poteris paliko mane su dviem vaijkaijs ir isilindo i kazkokia su***ta knygaLiūdnas

Cha chaCha chaCha cha

…nu ir susidek tu man su tokiais…Nekaltas

Labai pritariu vaidacai.As taip pat perskaiciau visas 4 dalis bet man dar toli iki raganavimoTaipAngelas

viska supratau- nuo siol saugosiuos knygu kaip velnioCha cha

Blyn einu pirkt Hari Poteri Cha cha Reik uzsiimt burtais Cha cha