ne Australija
artificialowl.net/2008/05/overland-train-mark-ii-yuma-arizo na-usa.htmlartificialowl.net/2008/05/letourneau-lcc-1-sno-train-fort.h tml
apie emigraciją “Bleet man kyla stiprus nerimas. Nu juk negalime visi išvažiuoti. Negi mes vienus paliksime mūsų krištolinio sąžiningumo seimūnus, begalinio gerumo ir darbštumo verslininkus, geraširdžius valdininkus, sąžiningus mokesčių rinkėjus, paslaugius visokių tarnybų tikrintojus? Žmonės turėkite sąžinės - labiausiai man gaila mūsų verslininkų sūnų ir dukrų, kuriems gali tekti dirbti kai jūsų nebus. Taip suluošinsite jų jaunystę, atitrauksite nuo linksmų vakarėlių naktiniuose klubuose, jiems bus sutrikdytos atostogos Ispanijos bei Prancūzijos kurortuose. Dar blogiau verslininkų žmonoms - jos bus priverstos palikti grožio salonus ir eiti dirbti - juk tai negailestinga. Štai aš į darbą atvykstu savo padėvėta " Ascona” - ryte mane pasitinka mano geradaris-verslininkas ir darbdavys. Jis maloniai man ryte sako " Bleet varyk dirbti - nieko jūs kuurvos čia nedirbate" . Po to atvyksta jo žmona su visureigiu nauju " KIA" ir liepia man jį nuplauti - " Nuplauk mašiną vistiek nieko nedirbat ir tau mokam beprotiškus pinigus" . Po to atvyksta verslininkų sūnus - jis dažnai būna pavargęs, nes yra populiarus žmogus, jis dirba su visuomene - vakarus leidžia klubuose ir būna pavargęs. Tas jaunas nuostabus žmogus tik įėjęs šaukia " Nu bleet kuurvos, tai ką bleet nieko nedirbat, o algų norit?" Labai nuostabus žmogus, gal kiek ir grubiai pasako, bet jo akys labai geros - grynai kaip Gelažniko Mariaus, kuris irgi manau šviesus žmogus."
idomu kiek procentaliai tokiu verslininku yra ant LT?
Evio, dakuja ir biski…
bociau cia ryskiai kazkieno asmenine patirtis bo nesugalvoju protingo logisko motyvo kad sefo zmona vazinetu su KIA. paprastai tokiuose juokeliuose hiperbolizuojama (tuareg, Q7, Q5, X5) o cia KIA… matyt kazkas isliejo asmenine karcia patirti. ale rimta.
p.s. antram linke ta strele/kranas/gerve ant galo tai juokingai atrodo palyginus su “vilkiko” gabaritais.
Apex, tau ant kazko uzmyne bociaus patalpintas straipsnis, kad taip sureagavai?
B-O-C-I-U-S - blia sits gerulis