NBA TV ar pas jus ja rodo?
As va galiu pasigirti kad antroji pagal stipruma ir zaidimo kokybe pasaulio lyga NBA ( euroliga pirma) pas mane rodo 24 vaalndas per para. Kiekvienas diena rodo po vienas rungtynes,kurias kartoja ryte,per pietus ir vakare o nakti rodo tiesiogiai. Rodo dauk dokumentikos ir siaiip visokios istorijos apie nba nigeriu gyvenima. Tik pas mane igarsina prancuziskai,o as nelabai suprantu. Gal kas turi nba tv anglu kalba?ar imanoma kazka padaryti gal kad angliskai garsintu?
Paskambink ir susitark Atsiųs kokią nors bobutę su mikrafonu kuri sėdės prie tavo TV 24h per parą ir vers viską į anglų kalbą
Stai kuklumu tai neypatingai galetum pasigirt, uztat NBA+, kad rodo – gali. Rodo ir pas mane ja, rodo prancuziskai ir nieko tu cia nepakeisi. Angliskai jei nori, yra norvegu (o gal svedu) satelitiniai kanalai, kurie karta per savaite rodo originaliu komentatoriu igarsintas NBA rungtynes. Kitas variantas – vaziuok i JAV. Europoj gali gaut tik europietiskom kalbom – prancuziskai, vokiskai (DSF) ar ispaniskai. Siaip tai sita tema ne savo vietoj, apie sporta cia minimumas.
Nors ir kinietiškai tegu šneka, tik man paleidžia šitą kanalą
Pas mane iswis tokio kanalo nera Man butu px kokia kalba, jei jau ziuriu rungtynes, tai ziuriu ir komentatorius tirkai nera pats swarbiausias… Aisku, idomiau jei supranti ka jis sako, bet…
nu jo NBA plius rodo,bet cia tas pats by b y s tik kitoj rankoj kaip pavadinsi…
as dziaugiuos kad pas mane 5-kanala rodo o apie nba tv man pasvajot