Nauju budu…
atrodo tai gražiai… čia jis odinis? o koks tas naujasis būdas?
Ne, cia medine deze, bet buvo sumanyta, padaryti, kaip odine, dekui uz klausyma, <ar odinis>, nes norejau dekupazo budu igauti odos efekta…
nekečiu bitės, jau tokias pratsas foto teleidžia įdėt. Man labai patiko piešinukai
Paveiksliukai, iskirpti is dovanu popieriaus… tai ne piesinukai…
bet atrodo tai super
liryka, as laukiu irgi tavo dekupazo… O as kai uzbaigiu darbeli,pradedu nekantraut, rankas niezti tuoj vel kazka pradet…
Gražu ir tikrai panašu į odą.Jei nuotraukoj matosi, tai gyvai turi būt gražiau. Tik tie brukšneliai išduoda, jog tai ne oda. Gal kokią virvutę priklijuok (naturalaus pluošto),turėtų tikti. Čia tik mano pamątymai.
Tie bruksnialiai imituoja siuvima, tik nereikejo taskiuku…
Aš suprantu, akd siuvimą imituoja, bet, kad kartu ir išduoda, nes matos, kad dažyti. O kai parašei apie taškiukus, tai jo, tebūnie dažyti brūkšniukai, bet be taškų būtų geriau. Bet šiaip
aš suorantu, bet kažkada juos kažkas nupiešė.
o tas dekupazas kaip su dregme draugauja? pvz lekstes kai apklijuojat, tai jei as ten prisidesiu ko nors dregno, kokiu salotu…?
Draugauja gerai. Reik lakuoti baigta darbą, kad neteptų, nesusigadintų. O jei nori salotas dėti tai reik specialaus lako. Lygtais D_kate rašė, akd tokį turi, paklausk jos. O be to yra įvairūs būdai kiap klijuoti servetėles. Tarkim jei lėkštė permatoma, tai galima iš blogos pusės klijuoti, o geroji liks neliesta.
man išvis neleidžia foto įkelt, nes su telf fotkinu
lietuve -
liuks
sense, tai bet reikia uzlakuot kazkaip, o taip su lipalu uzvarius, tai nekas bus jei imsiu valgyt salotas
Apatija, as lakuoju kiekviena padaryta darbeli. Nepalakuotas tuoj susibraizo , apsilupineja, gaila darbo vienkartiniams dalykams. Lekstes, keramika, metalinius , ar skardinius daiktus, galima dazyti ir paskui naudoti, bet pries tai nulakavus ir iskaitinus orkaiteje 160 laipsniu temperaturoje apie 20-40 minuciu. Po to gali naudoti be baimes niekas nepasidarys, net stiklinius daiktelius, tik nezinau ar kiekvieni dazai tinka ir lakas, buna , kad spalvos pasikeicia , patamseja, kartais iseina net graziau…
su kokiu laku lakuoji?
Naudoju akrilini laka…
Toks pieno konsistencijos dekupažui bene geriausias. Jis bespalvis. Nors rašo ir kt.,kad bespalvis, bet truputį geltoną atspalvį duoda. Ir dar pieno spalvos lakas patogus tuom, kad geriau pasidengia, ne toks tirštas, kaip paprasti ir matosi kur nulakuota, o kur ne.
reikes pabandyti ir man. akrilinis lakas, ok bandysim.