Naujos Telekomo interneto kainos

Naujos Telekomo interneto kainos

Ka manot girdejau kad 3centai uz min. Gal kas galit paaiskint, pigiausius variantus ir aisku visus kitus.

girdejai… bobute pasakojo ar sugedusi telefona zaidei? As pvz nieko negirdejau.

Kokia maloniai naivi persona. Čia matai gerai apmokamas informacijos biuras ir tau skuba viens per kitą griūdami dėstyti variantus ir dar visus Flirtas

Jei kas ir negirdejo tai reikia kada ir zynias pasiziuret.Ir ko cia rasinet jei neturit ka parasys (nenaivios personos)

Telekomas mazhina paprasto telefono kainas, bet ne interneto

Butent vyrai ir interneto as ne durnas man nesivaidena paskaitykit take.

Duok nuorodą, paskaitysim, ir tau išaiškinsim. Flirtas

turbut sita http://www.takas.lt/verslas/naujienos.php?msg_id=41075&tipas=e

nuo rudenio visos kainos kris , nes jau perdauk klientu neteko, siemet 250 tukstanciu zmoniu … tai jiems ir reik kazkas galvot… die die telecom

ir prierasha galejot ideti

as you said…

Cha cha

O takas ID1 tampa labai patrauklus. Tam tikrais atvejais galima mestis iš A0 į ID1.

Na matot nereokia pult iskarto.

Na, ash palauksiu kol IS kainas numazhins, nes man labiau patinka visa para pumpuot Cha cha

Na, ash palauksiu kol IS kainas numazhins, nes man labiau patinka visa para pumpuot

jo,pritariu

telefonas ne internetas o kainos mazes NES telekomui ablomas, daugiau nei puse klientu prarado Šypsena
todel ir mazes iki 3 centuCha cha

telekomas nemirs. Jei kam atrodo, kad jie nezino ka daro didindami kainas tai jus labai klystate. Klientus jie prarado tuos kurie suda mala ir taip, o tie kurie nesa pagrindini pelna liko ir mokejo didesnes kainas.

Dabar telekomas turi tiek ir tokiu klientu kiek ir kokiu jam reikia ir gali imtis paslaugos gerinimo ir biznio varimo Šypsena

rama007, jauciu telekome dirbi

Manau, kad tu teisus Cha cha