Naujo nario žvilgsnis iš šalies...

Naujo nario žvilgsnis iš šalies…

Nu ką SHITas klubas turėtų vadintis HAREMAS!!!Vienas arogantiškas
sultoniukas,daug odaliskų,daug eunuchų…
Jūs tikrai tikit,kad čia brandu ir yra ką saugot moderuojant???
P.S.Man px,kad pirmą,kaip nario,mano temą užrakino po 10min.,šitą užrakins dar greičiau…Cha chaAŠ JUMIS SUSIDOMĖJAUMirkt

P.P.S.Tikiu,kad žmonių čia yra.PavargęsPavargęsPavargęs

nusisneki…IgnoruojuIgnoruojuIgnoruoju

Novyi chlenNekaltas Ne

Staryi chlen iscit novogo kruzkaTaip

Sauluzhe-ir aš tave myliu…Lūpos,bet…gal nepažįstamam nereiktų taip iškart demonstruot savo nuogybių…NekaltasMirkt

Khe, gerai čia (Ni) tą savo mintį audžia - man taip patiko!Gerai
Deja, ne visiems čia ją suprast…
Vieniems Dievas pagalėjo proto, kitiems - išsilavino, o dar kai kam ir tolerancijos nebeužteko!Mirkt

…arba jumoro jausmo;
O reputacija toks dalykas, kuri ilgai kuri, bet jei jau susikuri, tai labai sunku atsikratytiTaip

Jo, su jumoru tai toks dalykas: arba tu jį dar turi, arba seniai neliko! Juk jo, kaip šuns juk nepririši prie būdos, kad saugotų ramybę linksmą.Mirkt
Deficitu jumoras jau tapo: graibstė, gaudė jį besaiko ir kuom tiktai galėjo…
O reputacija seniai visiems jau skuduru ar kojų kilimėliu ir net preke jau tapo.

(Ni) buk toks supratingas ir grizhk ish kur atejesVeee… manau, kad artimiausiu metu cia neliks ne vienos tavo temosVeee

Niu pareishke zmogus savo nuomone… Paklausem. Achiu.

nuclear rain-bliamba you self…Nekaltassmall and sleezy…
P.S.Nothing personalCha cha
P.P.S.Vazelinas nepadės-ir čia moderu nebūsi…Čia savas Saddamas yra…

PavargęsPavargęsPavargęs

specially for you…KietasKietasKietas

Pykit nepykit, bet Ni zinutes mane "veza" Gerai Ni, tik tu nesi…asi…mili…uokis Cha cha

Oi,(Ni) brangusis,Apkabinimas kaip malonu tave čia matyti.FlirtasKas gi privertė tave emigruoti?O gal laivas skęsta?Nekaltas
Tau čia tikrai patiks,visi labai malonus o moterys labai gražios,tiesiog rinktinės.Atmosfera šeimyniška taip,kad teks prisitaikyti,na pats supranti…Bučkis

sveikas ligoni, ar tai durnyno lyderi…neapomniu… starof aniwej

Tai manau, labai gera proga (Ni) su savo vezanciom zinutem isvaziuoti i foruma Blevyzgos.

Bobai ir kitoms damoms-NekaltasGėlėMirkt
Razui ir kitiems-AlusAlus(tik lietui-pieno…Cha cha)

2all-kodėl aš čia???-susidomėjau martynuko moderavimo subtilybėmis…Juokiasi

P.S.Sultoniuk-dėjau aš ant tavo rekomendacijų…Angelas