Naujieji Metai - kur keliauti?
kur patartumet vaziuoti naujiems metams, jei butu galimybe pasirinkti gal kur esat buve - ir jum patiko
paryzius grazus per naujus metus.
svedijoj jauku ziema.
daug kur galima.
lietuvoj gera.
svarbu, kaip nusiteiksi, ir su kuo svesi
nuotaika + faini zmones - bus, tik kartais va norisi kazko tokio ypatingo, netradicinio. o Paryziuje - grazu, net labai buvau. tik kad turistu irgi netruksta… na nezinau.
na, pries pora metu sutikau naujus metus Prahoje… ir labai patiko
kelione pigi (apie 300-350 lt jei su kelioniu agentura), ir pacioj saly nebrangu… ir sheip smagu buvo
Tik į Laplandiją kaip ten gražu, kaip ten faina.Be to šiemet ten bus ypatingai faini nauji metai,nes tox Rovaniemis(Laplandijos sostinė) bus pasaulio kultūros centras ar kas ten tox…
taigi turėtų būt labai labai faina
man ten taip patiko, kad aš net po šiai dienai dar "kliedžiu"
i barcelona ten buvau pries du metus per naujaka ziauriai patiko
man tai didziausia ispudi padare Milanas
ash irgi buvau Barcelonoje.
su Taize vaziavau…jei ne kelione autobusu butu buve viskas chiki piki.tik tai ir nuvargino.
Nu mama man surado vienoj vietoj naujametine kelione … Vaziuosiu ash i Paryziu , Italija arba Ispanija nu yra mazdaug 95% kad vaziuosiu …nes gali vietu …
Noreciau kur nors, pvz, i Italija
Bet, matyt, neteks - nera laiko organizuotis
Aishku slidineti
fain, kad dalinates ispudziais bei turit pasiulymu. mes dar vis nenusprendem, kur vaziuosim… + tikriausiai laiko nedaug bus kelionei, bet pasistengsiu, kad tai butu geras poilsis ech, kaip fain keliauti
Varyk kur silta. Pvz as siuos metus sutikau Kanaru salose, Tenerifeje, isibridus i Atlanto vandenyna. Viskas buvo tiesiog neitiketina, kaip pasaka. Patarciau varyt kur silta, labai faina, kai tokie dideli kontrastai su musu Lietuvele
Si naujaka zadu sutikt Egipte, nes mane labai traukia siluma.
svedijon labai noreciau. arba va i laplandija. o gal svedija. zodziu…
idomiausia tai, kad, ko gero, eilini karta Lt liksiu
As irgi pries pora metu svenciau Prahoj. Nerealiai daug zmoniu, visi suvaziave svesti Nauju metu. Tikrai labai rekomenduoju. Beje, mes vaziavom traukiniais, vietoje ieskojom hostelio, kainos net ir tuo metu nebuvo uzkeltos
Visur yra gražu, kur dar nesi buvus. Per Naujus būna visur labai daug žmonių todėl jau pradėk galvoti, nes dar vietų po to pritrūks. O svarbiausia reik važiuoti su gera kompanija tuomet ir bus linksmiausia
siaip zinok,nors ir kosmopolite esu,pasakysiu,kad Lietuvoj,…kur kitur vaisingu metu sudainuosi…
Sveikos. Jei norite mano nuomone suzinoti: mums su kompanija geriausi Naujieji- sodyboje prie ezero.Pirteleje. Isbegi, kojos prie sniego limpa, soki i ekete, po to vel i silta pirtele alucio…Pasaka. O jei dar kelias dienas…+dar linksmybiu galima susigalvot visokiu…Svarbu gera kompanija.Tiesa, merginos, jei norite, galetumeme ir i savo linksma kompanija priimt…Dar yra kelios vietos.Susidraugautumem pabendrautumem? Rimtai!
taip taip ima visos ir pasiraso su kazkokiu nezinomu dede pedro i pirtele eiti