Naujieji Lietuviai !!! =]

Naujieji Lietuviai !!! =]

NL-Naujieji Lietuviai tai nauja ietuviska underground’ine grupe Mirkt (: Jei kam ydomu ju dainas galite parsisiust is http://www.nlietuviai.com
na ka cia dar pridurt… Rasykit komentarus!!! =]

Yra kelios dainos kurios man patinkaŠypsena Siaip Gerai Grupe. "9 dangui" l. geras gabaliukas. Taip ir toliau!Tūsas

Šypsena bet 9-am danguj dar nedakurta iki galo Liežuvis

Negirdejau tokios…Ne

Širdis

Jegele-jau kokias tris savaites su chebrite klausom "Pasitoosinkim" (cia apie musu visu "mylima" Paksa, jei kas nezino) bet vistiek nenusibosta, taikliai pavaryta. Maladec

Grupe be klausos… Blogai
Vienas gabalas man patinka tai - pasitusinkime, bet ir ten ne jie o mercy dance visas pagrindas yra…
O labiausiai pykstu ant ju, kad daina jogurtai sugadino visiskai…Kanda juk rusiskai nepalyginamai geriau skamba… o dabar pasityciojimas kazkoks…Veee

kUo toliau tuo labiau atsibosta, na nebent tas gabalas, Naujametis (Oj lia lia)Cha cha Su naujakuCha cha

Neužvežė manęs jie…

laikinas dalykasKietasKietasKietasKietasKietas

jega grupe

paklausiau pora dainu…Pavargęs man tai ten nesusipratimas kazkoks, visai nepatiko, kai nemoka zmones grot ar dainuot, tada daro tokias nesamones, tipo turi but juokinga, bet nieko ten juokingo neraBaisu kazkokia tragedijaNeNeNe

zhiauriai leva … Blogai

niu man taij nepaliko labaij gero yspudzhio… ka galechiau pasakyti…Nekaltas

"Pe`derastas" girdejau… nu dainos tai ne auksciausio muzikinio lygio, bet padurniavimui tinka Nekaltas

[quote]Wat boOtent… Taip Jai tik sHiaip klawseEt, taI… Pavargęs
[/quote]

Is kokio miesto jie?

"Mano kaimynas gejus" ir "Pasitusinam" - JEEGA!Gerai Bet siaip pritariu,kaip cia kazkas rase, gabalai "padurniavimui" Kietas