Naujieji Lietuviai !!! =]
NL-Naujieji Lietuviai tai nauja ietuviska underground’ine grupe (: Jei kam ydomu ju dainas galite parsisiust is http://www.nlietuviai.com
na ka cia dar pridurt… Rasykit komentarus!!! =]
Yra kelios dainos kurios man patinka Siaip
Grupe. "9 dangui" l. geras gabaliukas. Taip ir toliau!
bet 9-am danguj dar nedakurta iki galo
Negirdejau tokios…
Jegele-jau kokias tris savaites su chebrite klausom "Pasitoosinkim" (cia apie musu visu "mylima" Paksa, jei kas nezino) bet vistiek nenusibosta, taikliai pavaryta. Maladec
Grupe be klausos…
Vienas gabalas man patinka tai - pasitusinkime, bet ir ten ne jie o mercy dance visas pagrindas yra…
O labiausiai pykstu ant ju, kad daina jogurtai sugadino visiskai… juk rusiskai nepalyginamai geriau skamba… o dabar pasityciojimas kazkoks…
kUo toliau tuo labiau atsibosta, na nebent tas gabalas, Naujametis (Oj lia lia) Su naujaku
Neužvežė manęs jie…
laikinas dalykas
jega grupe
paklausiau pora dainu… man tai ten nesusipratimas kazkoks, visai nepatiko, kai nemoka zmones grot ar dainuot, tada daro tokias nesamones, tipo turi but juokinga, bet nieko ten juokingo nera
kazkokia tragedija
zhiauriai leva …
niu man taij nepaliko labaij gero yspudzhio… ka galechiau pasakyti…
"Pe`derastas" girdejau… nu dainos tai ne auksciausio muzikinio lygio, bet padurniavimui tinka
[quote]Wat boOtent… Jai tik sHiaip klawseEt, taI…
[/quote]
Is kokio miesto jie?
"Mano kaimynas gejus" ir "Pasitusinam" - JEEGA! Bet siaip pritariu,kaip cia kazkas rase, gabalai "padurniavimui"