nauji sukciai: 37060393753

nauji sukciai: 37060393753

pranese apie mikrovisatoje laimeta nauja telefa ir 1000lt, kaipmanot ka daryt, ar skambint i tele2, kad blokuotu ar policijai?

Skambink i t2. Policia nieko gero turbut nepasakys, nors ir t2 jauciu jokiu weixmu nesiims. Uzmajakinti rejkia tokius duxus, kad kita korta pirktu, bent siektiek nuostoliu Šypsena Liežuvis

Jo ble uzmajakinkim si nr!

Jo ble uzmajakinkim si nr!

tuoj… Šikšnosparnis Cha cha

As esu pora kartu gaves tokiu zinuciu,tai paskambinau ir iskeikiau.

Man saiskaitos tokiem lopam butu gaila.

Majakinam majakinam Taip

Ir as pamajakinau. Šypsena Drovus

Sveikiname, jusu numeris tapo laimingas. Jus laimejote 1000lt ir telefona Samsung V200. Rregistruotis numeriu +37061321536. mikrovisata.lt kazka panasaus vakar gavau. siusta is to pacio nr. sakiau i mikrovisata maila parasysiu

As irgi gawau tokia pacia zinute! Uzmajakinam uzmajakinam! Tikiuosi specialiai neisijungs auto atsiliepimo Cha cha

laisko galima nerasyti, nueik i ju tinklapi ir pamatysi perspejima

Ir man buvo tokia zinute atsiunte, bet cia senai ir ne tokiu numeriu. Kazkoks panasus i tuos trumpuosius numerius. Nuvariau i mikrovisata ir tik tada supratau, kad cia lopu darbas Cha cha [dF]

Dar niekad nebuwau gawes pan. Sms Cha cha

blin idomu, stabiliai uzimta rodo

Ir kas idomiausia, kad paskambinus tuo numeriu atsiliepia ir sako : mikrovisata klauso Cha cha ir dar kazkoki varda pasako , vyrukai dirba is peties Cha cha

Man irgi is sito numerio siunte TaipNorejau pasiusti nx, bet tingiu Cha cha

uzimta pastoviai Laimingas

Ot apsidziaugei de fcto ane?:smiley: Bet tik paskui supratai kad isdure kaip merga su treciu vaiku:-D:-D