Naujausias SKAMP singlas
Ar girdejot SKAMP’u nauja daina ‘na na na’? Ir kaip jums? Mano nuomone, tai labai gerai irasyta, vasariska daina su super melodija ir nerealiu atlikejos balsu! Jei nezinociau, kad tai lietuvos grupe, sakyciau, kad tai SKAMP!
****AS nors negirdejau bet isivaizduoju…
Nu klausytis dar galima.
is kur galima parsisiusti
negirdejau dar
Rob_roy > jei dar negirdejai, tai ir nesakyk, kad sh… Man pvz irgi ne visos ju dainos patinka, bet sita tokia jegiska LInutee > is kur parsisiust, tai dar tikrai nzn… Paziurek per google, o jei nerasi, tai dar gal nera.
laba miela daina. net nesunervino Erikos dainavimas lietuvishkai parsisiust dar gal neina, bet jei nori galiu imest i koki ftp
ftp.emu.lt imesk;]
nezhinau,bet kazhko geresnio ish ju tikejaus nemanau,kad jiems pavys pasiekt ta ka padare brainstorm
****AS DIDELIS ****O GABALAS
bl kaip knisa visi tie ishsipi.zdavojimai…
ir labai knisa tas erikos balsas… nes visi atlikejai stengiasi atrasti savo balse kazka naujo, kazkaip naujai pasireikshti, o ji vis ta pati per ta pati… kiek jau galima…
nors turiu pripazinti kad ish viso lietuvos pop ****o skamp pati proffesionaliausia jei taip galima vadinti…
negirdejau dar kai isgirsiu pasakysiu ar patiko
Tuoj skambes wisos radijos man jau dabar baisu
Man labai patiko…
GmXaZ >> o prie ko cia Brainstorm? Stilius visai kitas ir nera net kuo lyginti. Jei tu apie prasiverzima i europos rinka, tai as galiu pasakyti, kad SKAMP turi tokia galimybe! Jei tik noro butu pakankamai… PSICHiatre >> Erikos balsas LABAI GERAS! O jeigu jau toki turi, tai nereikia net nieko issidirbinet ar bandyt kazka naujo isgavinet… Juk savaime suprantama.
nieko ypatingo
simple,but good man praeina
butent.
eilinis popsas ir tiek…
visaj smagus kurinelis