NaujasŪkioMązas

NaujasŪkioMązas

Nežinau Veee Liūdnas

Valio Valio Valio Trulikayyyyj atayjk jaŲųų, aš tavo draugs Valio Apkabinimas Cha cha

Nežinau Nežinau

Paruo ratus, su oem ratais px visai,

Nakciau, nupirk volasatui oziariatoriu dovanu gimtadienio proga kada bus Cha cha

Robi, liūdi dėl savo geriausio draugo truliko netekties? Žliumbia Dą va kAko Valio dropbox.com/s/j6inj4z5xwc0ake/1582634455315-1.JPEG?dl=0dropbox.com/s/0vduijs7k96x2dm/1582634434533-1.JPEG?dl=0

Ratai guli šalia iškrauti Linksmybės

tas varikliukas miestui visai smagus turetu buti Nekaltas tik tas skydelis per viduri nekazka, visa kita puse bb

kaip matau i glusaka jau bandet ponas

Kišiu kokią planšetę prieš vairą- tas bardačioke vairuot man per žiauru Cha cha

sveikinu su sėkmingu pirkiniu įsigijus ,auxiny vairą’’ ir linkiu daug, daug nuostabių kelionės kilometrų!

ciatas “smagus” varikliukas : 1.5 103 arkliai 0-100 per 9 sekundes (naujas) ?

1.8 133 arkliai į bbž kiek iki šimto Ufff čE ultrasportinis toy jaris, pats galingiausias ts modelius Cha cha

Vycia 9s nėr blogai.Sedanui komfo nekažką,bet skarbonkej ar džipui jau pasiekimas nemenkas.Užtenka tiek tikrai,o skarbonkej atrodo,kad skrendi su tiek.

Helix, dėkui dėkui kam tos gėlės Apkabinimas Tūsas tik šits varys iš tėvynės į kakų rojų pietuosna gyvent, tai bus matyt kaip ten tie daug daug km susisuks Linksmybės

ubags, 133 turetu tempt sita budele Gerai

boka, buvau track days Miunchene su tt rs 0-100 3.6s. is pradziu wow, ilgiau pasivazinejus pripranti Cha cha

Vycia,nes 4motion. Skaičiai gražūs iki 100. Realiai koks mb g amg butų daugiau adrenalino daves kur skaičiai panašūs tik būda. Ar kur kas lėtesnis M modelis būtų kur kas smagesnis Šypsena

Duot jam koni ar st komplekta amortizacijos ir kaladeles kokias piktesnes bus labai smagus. Reikia suprast, kad tas 9sek iki 100 pasieki iki 7+ issukinedamas, tai garsas prideda sypsenos