Naujas ukio MAZas
Neįžiūriu ar butas čia ar E46 335?
Fazenda
Nusipiorkai traliuka? Kokia rida?
primokejo, kad paimtum Atsiprase, kad apsunkino
o kurda jaki smietnik.
su buto vieta tai nepaėjo…
Nu ka pirma papadala su v10 Stepras vairo priduso. Srote 60eu - xujne. Bet pasiguglinau kad keiciant reikia jamt lauk motora.
axuenchik… aisku lt auksarankiai gal prasisuks neimdami motoro lauk, bey paims ko kreciai uz pakeitima
taureg yra gaidis
Pilk kokio marmalo ir parduok
ot papadala… aš už kolonėlės ir siurblio restauravimus jau kokius 500 išmečiau
Darenai, tai jei motora lupt lauk, tai ziurek uz toki sh iseis irgi 500eu. Vabale, as kai paemiau taurega, jau mano kaip perekupo akis atkalta ant visu auto mazgu… jautesi stiprintuvas kazkaip 10proc sunkiau sukasi nei turetu… nupirkau kazkokiu marmalu stiprintuvui, ir supyliau… nors nebuvo nei uzesio nieko - taip profilaktiskai… o ten ale priedas buvo, ale sandariklis… tai po 3men vazinejimo nei is sio nei is to radau pabegus po masina skyscio nemazai po nakties… ir aisku stepras neveikia… bet idomiai, bega kazkur is po keleivio priekiniu ratu… maza tikimybe kad gal slanga…? Nes siurblys ar buna kazkur ties keleivio priek ratu? Gugle ziurejau lyg siurblys stovi kazkur ties vairuotojo priek ratu…
O pas mane išvis nėra stiprintuvo, tai ramu, nėra kam gest
Tai tau gal ne per siurblį, o per kolonkę jau leidžia
jautėsi stiprintuvas 10% sunkiau sukasi
Nu rafis visada procentiniu tikslumu pasizymi
Gal ir per kolonke. Nu cia neisbursi reik kelt ir veizet As vis dar tikiuosi gal slanga kokia nusimove… nesinori lupt lauk siurbli… investicija nemaza lygioj vietoj… o rida tik 250 tikra. Turbinos jau abi pries mane restauruotos… generatorius keistas… Kadangi cipuota, tai ir deze tokia jau ant garbes zodzio… realiai padraskytum gerai pusmeti ir jau keisti pusle reiketu. Ne kosmosas bet vel, klausimas kokie priejimai… o va mazgote jau antri metai nielo daryt nereikia
)
Nu kitiem zminem yra arba veikia mazgas arba neveikia. O kiti zmones jaucia mazgo nusidevejima. Tai mano atveju jauciau kad mazgas yra jau padiles: t.y. jau nedirba taip, kaip turetu. Variklis irgi girdisi kaip veikia siltas, saltas, ant apsuku. Tie patys voztuvai kai, jei pradeda cakset jau suptanti kad reikes lyst i varikli.m
O kaip nustatei, kad siurblys nuduso, gal servotronicas neveikia?
Siurblys veikia, bet skystis dingsta ir siurblys nebeveikia. Problema: skyscio isvarymas. Bet greiciausiai varo skysti per siurbli. Skambinau kur remontuoja sake remontas nuo 70 iki 140. Pigiau srotinis.
Tai ko cia panikuoji, bus kokia slanga prapsta. Tu ziurejai bent per kur nuotekis?