Naujas tinklapis http://www.pegasas.org (nuo 20 žin.)
sveiki dar karta. prikeliu sena tema, nes nenoriu kurt naujos… Auksciau minetas tinklapis jau yra baigiamojoje kurimo stadijoje ir netrukus turetu isvysti dienos sviesa. Artimiausiu metu ruosiames pradeti galutini svetaines testavima ir ieskome zmoniu, kurie galetu padeti mums atlikti si darba. Galbut kas nors is sio klubo dalyviu noretu prisideti?
pastebejau tema tik dabar… ir graudziai nuvilsiu: toks tinklapis reikalingas tik nevykeliams, nieko bendro neturintiems ir neturesiantiems su literatura. turintys bendra turi daug kitu ir daug rimtesniu nisu. tavoji ideja, manau, tik nevykusiai dubliuos rasyk.kitoks.lt ir niekuomet nepasieks pastarosios populiarumo (vadinasi, ir efketyvumo, nes minejai, jog svarbu gaut kritikos ir komentaru) . minetieji nevykeliai.lt ir tekstai.lt yra uzdaros strukturos, i juos patenki tik per kontaktus ir autoriu subjektyvia atranka, be to, ten nekomentuojama viesai, tad pavyzdziai nelabai tinka. vienok bent pavyzdy tekstai.lt verta pasiskaityt textu, kurie galetu tarnaut kaip prevencine kritika: pamatytum, kur atsilieki ir kiek literatura tave lenkia
kai jau galesime ieiti i jusu svetaine paskelbkite jos adresa, norintys apsilankys, ir jei bus galima palikti kurejams zinute apie nesklandumus parasys.
kurkit ir tada jau pamatysite, gal ir pasiteisins. aisku tam didele itaka tures reklama…
“Pegaso” projektas po dviejų su puse veiklos mėnesių talpina jau kiek daugiau nei 100 kūrinių ir turi apie 50 registruotų dalyvių. Iš viso per šį laiką projektą aplankė per 1700 žmonių kurie peržiūrėjo daugiau nei 11 tūkst. projekto puslapių.
na kagi, projekto pirmas etapas kaip ir baigtas - turim veikiančią sistemą, kuriai dabar trūksta tik dalyvių taigi kviečiu dalyvauti. apsilankykite pegasas.org , o dar geriau - uztrukite ten kuo ilgiau
Cia nepilno proto zmones lankosi…
Nu ka… dabar reikia reklamos, aisku dar reikia stipriai padirbeti prie tinklapio
bet kuo daugiau tokiu projektu tuo geriau
Didzioliausios sekmes
dekui, pravers sekme o tobulumui ribu nera
gal turi kokių konkrečių pasiūlymų?
labai teigimai matau Jūsų projektą “Pegasas”, tik būkit raštingi ir taisykles be klaidų rašykit, gerai? Ir kodėl mane taip erzina klaidos?
Apsilankiau, užsiregistravau ir įdėjau vieną kūrinį. Tik niekaip dabar nesuprantu, kaip čia su įvertinimu išėjo. rasyk.lt tą patį kūrinį išpeikė ir išmetė iš archyvo, o pegasas.org 17 žmonių balsavo ir 9,5 įvertinimas išėjo. Tai kaip dabar suprasti? Šiaip man nelabai patinka pegasas.org . Nepatikima vertinimo sistema atrodo. Nors, kas čia žino.
Ne tave vieną gramatinės klaidos erzina. Mane taip pat. Tiesiog negaliu žiūrėti.
Klaidoms
jei nesunku, nurodykit konkrečias klaidas, nes aš tas taisykles jau tiek kartu skaičiau, kad nebematau… Ir ačiū už pastabas…
Atsiprašome, sistemoje atsirado vienas netikslumas. Skaičius 17 parodo ne balsų, o kūrinio peržiūrėjimų skaičių. Iš tiesų už Jūsų kūrinį šiuo metu balsavo tik trys žmonės, ką nuo šiol taip pat parodysime prie kūrinio aprašo. Kalbant apie vertinimo sistemą, tai šiuos kūrinius gali vertinti visi užsiregistavę lankytojai. Kadangi tokių kol kas yra tik 7, tai vertinimas kol kas negali būti labai objektyvus ir tikslus. Tai pasikeis projektui plečiantis ir populiarėjant. na, rasyk.lt mano kūrinėlį taip pat išmetė nors didžiajai daliai žmonių, kuriems iki to buvau jį rodęs, tas kūrinėlis patiko
nzn kaip ten su jų vertinimu… O ta pačia proga noriu pabėžti kad pegasas.org kūrinius trins tik vienu atveju - jeigu jie pažeis tinklapio taisykles: neatitiks LR įstatymų, bus reklaminiai, arba nuplagijuoti. Labai ačiū už pastabas, IdeaG Projekto administratorius
Tada aš atsiprašau, kad nežinodama parašiau. Dabar žinosiu, dėkui.