naujas telefonas merginai iki 700lt?

naujas telefonas merginai iki 700lt?

sesuo nori naujo spalvoto polifoninio telefono iki 700lt ka galit pasiulyt?
(geriau butu merginu nuomone)

man labai grazus siemensiukai. ypac letena keliu uz M50 ir C55. gal jau ir nenauji modeliai,bet labai saunus dizainas ir i kaina turetu sese sutilpt Mirkt

nu as ne mergina bet jei tavo sesei reikia funkciju tai as siulau sagem my x6 su foto kamera,hi-fi polifonija, dideliu 65000 spalvu ekranu,gprs,mms,ems,el.pastu ir dar daugybe funkfiju placiau http://www.mobile-review.com/review/sagem-x6.shtml
jei nori parduodu nauja su kabeliu rasyk i privata
Labas

nokia 3510i siemens m55 samsung c100 ir visu motorolu nesiulyti.

Nokia 3100, Nokia 7210, Nokia 6100.

na st55 ir emrginom ir vaikinam tinka manyciau Taip

Jei dar galetum koki 100 damest papildomai, tai siulyciau Samsung S500, merginai tikrai patiktu…

http://www.mobile-review.com/phonemodels/samsung/samsung-s500.shtml

nokia 6100!!!

įtariu, kad tai telefonai iki 300Lt, nežinau kokiam žmogui gali patikti m50 dizainas Veee,P.S jis nėra polifoninis.Siulyčiau c100, s55, kokią nokija.

Nokia 7210 Gerai

siulyciau c100 visai neblogas. geros polifonkes ir daug pikseli…

nu jis tikrai nemoteriskas Ne
kiek laiko jau savo sagema pardavineji ?
jei toks geras ko sau nepasilieki ?

Uz 700 naujo nepaimsi.

1.bijau
2.man nereikia tiek funkfiju
3.reikia pinigu

o as sagema taip intensyviai ir nepardavineju nes nesu visiskai apsisprendes bet jei kas noretu tai parduociau
Labas

dabar zinai MirktJuokiasi

is tikro,tai manau,kad tokie dalykai kaip telefonai (ir dauguma kitu Šypsena)yra labai skonio reikalas ir todel geriausia butu,kad tavo sese pasiziuretu internete ar parduotuvese,kokiai modeliukai jai patinka ir paskui ziuret,kuris labiau pagal kisene.

Turbūt tik tokiam asilui kaip aš Mirkt Cha cha

Merginai Nokia 3100,7210,6100.Samsung C100,S500.

As siuliciau Samsung V200, patinka merginoms graziai mirksintys ir svieciantys telefonai, dar be to kamera yra, tai gales kaip veidrodziu naudotis, tik aisku dar koki simteli reiks pataupyti. Pats nesenai nupirkau savajai toki, tai labai patenkinta.